(AppleDK / Shutterstock.com)

Loco-gouverneur Sakoltee van Bangkok laat weten dat begin volgend jaar de beroemde Yaowarat Road in China Town er wat meer geordend zal uitzien. Dat zei hij tijdens een bijeenkomst met straatverkopers en ambtenaren over de voorgenomen modernisering.

Vooral de mobiele keukentjes van de straatverkopers moeten moderner, hygiënischer en milieuvriendelijker worden.

De gemeente werkt samen met het National Science and Technology Development Agency aan de ontwikkeling van een Rak Lok (Save the Planet) food cart.

Speciaal ontworpen voor onder andere de hygiëne en het milieu, worden de mobiele keukentjes uitgerust met energie- en waterbesparingstechnologie, luchtfilters om de rook te beperken en een opvang voor gebruikte olie.

Bron: Bangkok Post

Rating: 4.60/5. From 5 votes.
Please wait...

3 reacties op “Streetfood keukentjes op Yaowarat Road in Chinatown krijgen een ander uiterlijk”

 1. Peter zegt op

  Het idee is goed maar de nostalgie zal voor een deel verdwijnen en voor een deel van de verkopers financiël niet haalbaar

  • quillaume zegt op

   Goed plan!
   Laten we eerst eens kijken wat ervan terecht komt.
   Ik denk dat je op die manier ook het kaft van het koren kunt scheiden.
   Doem denken slechte raadgever.

 2. Johnny BG zegt op

  Het idee is goed en dus invoeren NADAT de gore 30 jaar oude stadsbussen daar niet meer rijden. Die bussen zouden ook niet meer aanwezig zijn als de plannen uitgevoerd waren maar dat blijft natuurlijk allemaal heel moeilijk , lastig en listig in het land der bureaucraten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website