Film en Annie in gelukkiger tijden

Door Khun Peter

Mocht je denken dat de Thai ’s nachts wakker liggen van de bomaanslagen in Bangkok, een mogelijk staatsgreep, Redshirt rally’s of dodelijke overstromingen, dan kan ik je geruststellen. Nee, miljoenen Thai liggen wakker van de vraag: “heeft hij haar nu wel of niet bevrucht?”.

Seksschandaal

Na alle ellende van de afgelopen maanden is het seksschandaal tussen ‘Annie’ en ‘Film’ een welkome afwisseling in het leven van de Thai. Wie zijn in hemelsnaam ‘Annie’ en ‘Film’, hoor ik de lezer zich afvragen? Dat ga ik je nu vertellen.

Gesprek van de dag

Je neemt twee Thaise celebs, een romance en een liefdesbaby. Dat zijn de ingrediënten voor een real-life soap die Thailand al een tijd lang in een ijzeren greep gegijzeld houdt. Rungnapa ‘Annie’ Brook en Rattapoom ‘Film’ Tokongsub zijn de hoofdpersonen in een drama van ongekende omvang. Het gesprek van de dag in Thailand.

Het scenario

Annie en Film speelden vorig jaar samen in de Thaise soap, Pisaj Saenkon. Na een korte affaire bleek Annie bezwangerd te zijn. En Annie wees vriendje Film als de ‘gelukkige’ vader aan. Maar Film pleitte onschuldig en beriep zich op een eeuwenoude Thaise traditie: wie een kind krijgt mag hem vooral houden.

Film vond een donatie van 200.000 baht richting Annie wel voldoende om een eventuele schuld af te kopen. Thai regelen alles onderling met geld namelijk. Mocht Annie meer Thaise bahtjes willen moet ze eerst maar eens bewijzen dat Film raak geschoten had. Voor hetzelfde geldt, was de hele cast van Pisaj Saenkon, inclusief de camera- en geluidsmensen al over Annie heen geweest. Het is en blijft tenslotte Thailand.

Annie gooide toen nog wat olie op het vuur om jankend met de baby in de armen (Thai hebben gevoel voor drama) voor de nationale TV te vertellen dat ze heel verdrietig was door de ontkenning van Rattapoom. Desondanks wilde ze – voor alle zekerheid – vooral geen DNA test. Maar ze bleef volhouden dat de baby van Film is, ondanks het feit dat de baby inmiddels steeds meer op ‘Clown Bassie’ is gaan lijken.

Film aan de pillen

En zoals het een echte acteur betaamd gaf Film zijn rol wat extra cachet, door recentelijk een handjevol pillen in te nemen. Niet om dood te gaan natuurlijk, maar om te laten zien dat hij ook zielig was. Voor de zekerheid is hij opgenomen in het ziekenhuis, het was slechts een storm in een glas water.

Real life

Het is niet duidelijk waarom een ‘wipje’ met gevolgen zoveel aandacht verdient in Thailand. Waarschijnlijk om dat veel Thaise vrouwen zich in Annie kunnen verplaatsen. Wanneer Thaise mannen alleen al het woord ‘zwanger’ horen, trekken ze hun sportschoenen aan om vervolgens heel hard weg te rennen en nooit meer terug te komen.

De Thaise mannen echter kunnen zich weer prima identificeren met Film die zegt dat Annie alleen maar uit is op zijn centen. Thailand op zijn smalst

‘Not the Nation’ schreef dat premier Abhisit maar moet besluiten om alle regeringsactiviteiten te staken. Immers, wat is er belangrijker in het leven van een Thai dan de vraag: “wie is de vader van de baby van Annie?”.

No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Thailand in de ban van soapy seksschandaal”

 1. Steve zegt op

  Je word er helemaa gek van . In de krant op TV. Thai roddelen nu eenmaal graag.

 2. HansNL zegt op

  Als de Thaise man wegloopt voor de gevolgen van zijn “uitje”, trekt hij echt niet eerst de sportschoenen aan, hij vertrekt gewoon.
  Wel met medeneming van de peuken en de drank.
  Want dat is natuurlijk belangrijk.

 3. Harold zegt op

  Annie mag wel mijn vriendinnetje worden… En dan beloof ik plechtig haar niet te verlaten 😉

  • Steve zegt op

   Jij bent een goed mens Harold. Maar dan moet je eerst een beroemde zanger en acteur in Thailand worden zoals die knakker. Of heeeel veeel geld hebben.

 4. Robert zegt op

  DNA test zou natuurlijk het meest logisch zijn. Maar ja, dat komt van het woord logica dus da’s geen optie in Thailand.

  • Redactie zegt op

   Dat heeft Annie geweigerd. Dus nogal verdacht. Haar motivatie is, dat als door een DNA test zou blijken dat hij echt de vader is, hij het kind zal opeisen.

   • Robert zegt op

    Doet ‘t leuk, maar natuurlijk weten we dat de werkelijke motivatie om geen DNA test te doen mogelijk gezichtsverlies is want ze heeft zich een slag in de rondte geneukt. Kijk ons nou lekker Thai zijn, lekker zitten roddelen over Thaise soapsterren die mij nou werkelijk geen ene bal interesseren! 😉

 5. ThailandGanger zegt op

  Heeft iemand een foto van die baby?

  • Steve zegt op

   Hoezo? Ben je bang dat ie op jou lijkt 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website