In het attractiepark Dinosaur Planet Park, in de Thaise hoofdstad Bangkok, is brand uitgebroken in de cabine van een reuzenrad. Niemand raakte gewond. De brandweer had het vuur na 20 minuten onder controle.

Dinosaur Planet is een pretpark waar het volledig om dinosaurussen draait. In het themapark van 2.000 vierkante meter kan je maar liefst 200 dinosaurussen bewonderen die ook bewegen en geluiden maken.

Dankzij de regen gisteren is de brand niet op een ramp uitgelopen. Een cabine van het (vijf verdiepingen hoge) reuzenrad vloog gistermiddag om half drie in brand, maar de attractie was al gesloten vanwege hevige regen. De vlammen waren duidelijk te zien in de verre omtrek.

Nadat de brand was uitgebroken maakten bezoekers zich uit de voeten, maar een half uur later stonden mensen toch al weer in de rij om het park dat op 25 maart is open gegaan, een bezoek te brengen. Vermoedelijk is de brand ontstaan door kortsluiting.

Video: Reuzenrad vat vlam

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/P80A1h0FENk[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website