Koh Samui

Buitenlandse toeristen die deelnemen aan het Phuket-sandbox-programma mogen vanaf 1 augustus, na zeven dagen op Phuket, ook andere toeristische plekken in Thailand bezoeken.

Het gaat daarbij om: Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao in Surat Thani. Koh Phi Phi, Koh Ngai en Railay Bay in Krabi en Khao Lak, Koh Yao Yai en Koh Yao Noi in Phangnga.

Thanakorn Wangboonkongchana, woordvoerder van het Center for Economic Situation Administration (CESA), laat weten dat deze versoepeling donderdag is goedgekeurd.

Er worden rechtstreekse vluchten naar Phuket uitgevoerd door acht luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn Singapore Airlines uit Singapore, Etihad Airways uit Abu Dhabi, EL AL Israel Airlines uit Tel Aviv, Emirates uit Dubai, Qatar Airways uit Doha, Turkish Airlines uit Istanbul, Thai Airways International (THAI) uit Stockholm, Londen, Kopenhagen, Frankfurt, Zürich, en Parijs en Gulf Air vanuit Bahrein via Bangkok.

Bron: Bangkok Post

 


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 1 vote.
Please wait...

9 reacties op “Phuket Sandbox: Toeristen mogen v.a. 1 augustus andere toeristische plekken bezoeken”

 1. Rene zegt op

  En KLM rechtsreeks vanuit Amsterdam met een korte tussenstop in Kuala Lumpur.

  • Cornelis zegt op

   Pas vanaf 1 november a.s., zie:
   https://www.thailandblog.nl/vliegtickets/deze-winter-met-klm-rechtstreeks-naar-phuket/

 2. Leen zegt op

  Wat een een verschrikkelijk onzin verhaal is dit weer van de Thaise autoriteiten.
  Terwijl mensen in Bangkok op straat sterven. Mag trouwens niet meer van Prayut. Ligt het hele land op zijn achterste. Binnenlandse vluchten zijn allemaal gecanceld. Bussen rijden niet meer. Iedereen moet overal in quarantaine en de zandbak doet alsof er niets aan de hand is. Het is een gestoord zooitje. Helaas.

 3. Christiaan zegt op

  Ik vraag mij af, hoe ze vanaf Phuket naar andere toeristische trekpleisters kunnen komen. Er rijden geen treinen, bussen en er vliegen geen vliegtuigen naar de bestemmingen.

 4. herman buts zegt op

  Als ze ons nu nog een mogelijkheid bieden om na de sandbox van het eiland weg te geraken, dan kan je nog mensen overtuigen, zolang echter alle binnenlandse vluchten gecanceld worden zit je quasi vast op phuket.

 5. Jacobus zegt op

  Laat je niet gek maken je kan in Thailand nergens heen alle provincie grenzen zijn dicht

  • willem zegt op

   Behalve de safe routes tussen de het artikel genoemde plekken. Je kunt zelfs vliegen als je Nok air gebruikt die slim alle redzones vermijd. Phuket-Utapao en Utapoa Chiang mai of andere plaatsen.

   Er is meer mogelijk dan je denkt en de zogenaamde roadblocks zijn maar weinig gesignaleerd. Op de facebook groep voor travel restrictions in Thailand staan veel meer handige tips.

 6. J.R zegt op

  Escape from Phuket.
  Er vliegt niets ook een bus helaas dus wel erin 14 dagen dan met een taxi naar Roi et
  Om04.30 vertrokken om 21.00thuis. en daar kreeg ik te horen
  dat ik weer 14 dagen in thuisquarantaine moest.uiteraard de papieren Phuket 3xgetest negatief. is er iemand die daar ooit van gehoord heeft ? Ik niet . Informatie hierover nergens men moet toestemming verkrijgen van de gouverneur van de provicie dus lekker in desandbox 14 dg daarna 14 dg in je eigen huske

 7. J.R zegt op

  Escape from Phuket.
  Er vliegt niets ook een bus helaas dus wel erin 14 dagen dan met een taxi naar Roi et
  Om04.30 vertrokken om 21.00thuis. en daar kreeg ik te horen
  dat ik weer 14 dagen in thuisquarantaine moest.uiteraard de papieren Phuket 3xgetest negatief. is er iemand die daar ooit van gehoord heeft ? Ik niet . Informatie hierover nergens men moet toestemming verkrijgen van de gouverneur van de provicie dus lekker in de sandbox 14 dg daarna 14 dg in je eigen huske


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website