Een bizar gezicht voor omwonenden. Een Noor van 69 jaar hing met een nylon touw om zijn nek die aan de buitenkant van een condo van van 31 verdiepingen in Ban Lamung (Pattaya), zo’n drie meter onder het dak.

De andere kant van het touw was vastgemaakt aan een brandkraan. Het kostte de politie drie uur om het lichaam te bergen. In zijn kamer op de 22e verdieping vond de politie een in het Noors geschreven brief. De politie denkt dat het om zelfdoding gaat en doet verder onderzoek.

Bron: Bangkok Post

https://youtu.be/dcD2DQLsnHo

7 reacties op “Noor (69) pleegt zelfmoord in Pattaya en hangt drie uur lang aan condogebouw”

 1. Henk zegt op

  Intussen heb ik via verschillende Thaise media begrepen dar de man prostaat kanker had en daarom een eind aan zijn leven heeft gemaakt. R.I.P.
  Henk.

 2. tom bang zegt op

  Prostaatkanker hebben veel mensen overleefd zonder het ook maar te weten dat ze het hadden.
  Heb eens gelezen dat het de minste kans op overlijden met zich mee brengt.
  Heeft deze man waarschijnlijk nooit geweten. R.I.P.

  • Gust zegt op

   Met zulke uitspraak ga je wel heel kort door de bocht en er zelfs uit.
   Prostraatkanker is dé grote mannendoder. De medische wereld pusht mannen zich minstens jaarlijks te laten ‘screenen’. En dan durven beweren dat er veel mannen sterven zonder te weten dat ze prostaatkanker hebben !!!

   • Ger-Korat zegt op

    Er overlijden aanzienlijk meer mannen aan longkanker of dikke darmkanker in Nederland. Check eerst de cijfers voordat je wat schrijft.

 3. jan van marle zegt op

  Triest!!!

 4. Arie zegt op

  1 op de honderd mannen in 10 jaar overlijd aan prostaatkanker.Ben net geweest naar het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam

 5. Stan zegt op

  Heb het lichaam zien hangen aan een touw van minimaal 10 meter: een luguber zicht… Waarom, wie? In het hotel en omgeving allerlei roddels en gissingen. Dank voor dit artikel dat nogmaals aantoont hoe vele mensen als eenzaat leven in deze “bruisende” stad. Rust in vrede.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website