(OPgrapher / Shutterstock.com)

Thailand heeft de afgelopen tijd kennisgemaakt met de tropische storm Linfa maar er is alweer een nieuwe storm op komst met de naam Nangka.

Gisteren lag Nangka nog op 150 km ter oosten van het eiland Hainan in China. De storm veroorzaakte daar windsnelheden van 75 km per uur. Nangka beweegt met 20 km per uur westwaarts en gaat voor meer regen zorgen in het Oosten van Thailand maar ook in het bovenste gedeelte van het Noordoosten, zo waarschuwt het Thai Meteorological Department (TMD).

Gouverneur Wichian van Nakhon Ratchasima, een provincie die getroffen is door Linfa, heeft de lokale autoriteiten opgedragen noodmaatregelen te treffen.

Ook boven de Andaman zee en de Golf van Thailand en in het Zuiden regent het voortdurend, op sommige plaatsen erg hard, door een sterke zuidwest moesson. Er worden golven van 2 tot 3 meter verwacht. Kleinere boten mogen niet uitvaren, andere vaartuigen dienen erg voorzichtig te zijn.

Bron: Bangkok Post 

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website