De moordenaar van de Britse zakenman Tony Kenway (38) en zijn medeplichtige zijn vermoedelijk naar Cambodja gevlucht. Het gaat om een Zuid-Afrikaan en een Brit. Vrij snel na de moord passeerden ze de grens.

De Thaise politie heeft de Cambodjaanse politie gevraagd de verdachten op te sporen.

Kenway werd dinsdag op klaarlichte dag in Pattaya achter het stuur van zijn Porsche doodgeschoten. Alles is vastgelegs met een veiligheidscamera.

De man zou een webdesigner zijn, maar ook beheerder van een illegale voetbalgoksite. Een politiebron zegt dat hij een illegaal callcentre had en Europeanen oplichtte.

Bron: Bangkok Post

Hier de video van de moord:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=LYUJeiST0Hw[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Moordenaar Britse zakenman Tony Kenway naar Cambodja gevlucht”

 1. Klaas zegt op

  Dus geen zakenman maar gewoon een ordinaire oplichter….

 2. Bert Schimmel zegt op

  Op de Cambodjaanse nieuwssites wordt nog steeds vermeld dat Thailand nog geen verzoek bij de Cambodjaanse autoriteiten heeft ingediend, om tot aanhouding over te gaan. Zolang dat niet gebeurd kan en mag de politie geen actie ondernemen volgens een zegsman van de Cambodjaanse politie.

 3. lung addie zegt op

  Het was wel een beetje voor de hand liggend dat hij niet “zomaar” neergeknald werd. Ik wist wel niet dat een oplichter en beheerder van een illegale goksite een “zakenman” genoemd werd. Ik zou dit eerder als een crimineel betittelen.

 4. jacques zegt op

  Soms loont misdaad niet, maar dit is toch wel weer het andere uiterste en ik hoop dat ze toch nog opgepakt worden. Als ze bekend zijn gaat dit wel gebeuren. De tijd zal het leren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website