Een 21-jarige man in Phuket toonde op Facebook Live zien hoe hij zijn 11 maanden oude dochtertje doodde. Vervolgens bracht hij zichzelf om het leven. De beelden werden pas 24 uur later door Facebook verwijderd.

Dat gebeurde maandagavond in een verlaten gebouw in Thalang (Phuket). De politie vond het tweetal hangend op 10 meter boven de vloer. Een oudere broer denkt dat hij handelde uit jaloezie omdat de echtgenote een oogje op iemand anders had. Op de Thaise televisie was te zien hoe de huilende moeder haar levenloze baby vasthoudt.

Het aantal suïcides in Thailand stijgt de laatste jaren. In 2015 sloegen 350 mensen per maand de hand aan zichzelf. De belangrijkste oorzaken zijn relatieproblemen, gevolgd door depressie.

Foto boven: de moeder bij een foto van haar vermoorde baby.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Moord op Facebook Live: Thaise man doodt zijn baby en daarna zichzelf”

  1. Marijke zegt op

    Wat in en in triest.Ik wens de moeder heel veel sterkte.Ik weet hoe zij zich moet voelen wij hebben bijna 1 jaar geleden afscheid van ons achterkleinkind moeten nemen.Hij was pas 6 maanden oud.Het is de grootste nachtmerrie die je kan overkomen.

  2. chris de boer zegt op

    Er is echt iets mis met Facebook. Dit soort gruwelijke filmpjes 24 uur laten staan. Hetzelfde geldt voor andere gruwelijke filmpjes zoals dodelijke schietpartijen en onthoofdingen.
    Maar wel mij dwingen om enkele foto’s te verwijderen die volgens Facebook niet aan de normen van betamelijkheid voldoen. Bij deze foto’s een reclamefoto van een kingsize hemelbed (zonder mensen in bed!), een foto van de nieuwe bruidsmode en van een baby-olifantje dat voor de eerste keer naar buiten mocht met zijn moeder. Nou vraag ik je.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website