Met de stoomwals over nepartikelen

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
1 april 2016

Op de voorpagina van Bangkok Post prijkt een foto van de vernietiging van nepartikelen. Zo’n miljoen nagemaakte producten die sinds het begin van het jaar in beslag zijn genomen worden vakkundig platgewalst. De namaakartikelen hebben een waarde van 729 miljoen baht.

Een paar keer per jaar halen dit soort foto’s de pers. Het lijkt er op dat de overheid wil zeggen: “Kijk we doen wel wat tegen de namaakindustrie.” Het is natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat. Veel imitatie komt uit China en dat komt met scheepsladingen tegelijkertijd het land binnen. ‘An never ending story’.

No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Met de stoomwals over nepartikelen”

 1. jowe zegt op

  Op deze pagina staat een mooie uitleg:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Showinval

 2. Chader zegt op

  Op deze foto mis ik de nep iPhones, Samsungs, Adidas, Raybans, Levis, Seikos, en nog veeeel meer.
  Wat show….

 3. theoS zegt op

  Windows 7 voor Baht 200/300 en Windows 10 voor Baht 300-, wie maakt je wat. Zijn zelfs activated. Internetten maar.

 4. John Chiang rai zegt op

  Veel problemen worden in Thailand met veel bombarie gepresenteerd,om iedereen het Idee te geven dat er echt iets gedaan wordt,en dat ze het eigenlijk goed onder controle hebben. Vaak laten ze de schuldigen van deze delicten zien op foto’s en in het dagelijkse Tv nieuws,omgeven van politie functionarissen, om iedereen te laten zien,hoe goed al het verbodene bestreden word. Als we alleen kijken naar de vele nepartikelen die verkocht worden,vrees ik dat Thailand geen stoomwalsen genoeg heeft om dit op deze manier werkelijk op te lossen.

 5. Jacques zegt op

  Zolang deze business lonend is zal het blijven bestaan en is het dweilen met de kraan open.

 6. theoS zegt op

  corretje, dit ligt niet aan je computer maar aan je instellingen of aan een virus of malware. Welk systeem gebruik je, Win. 7 of 10? Kan ook je graphics card wezen maar check eerst eens met je IT provider. Als je TOT hebt stap over naar een ander want die is de grootste boosdoener. Heb ik maanden lang mee in de clinch gelegen en ben toen overgestapt naar True, nooit geen probleem meer en het support per e-mail van de eerste rang. Ook scheelt het hoever je van de server wegwoont, hoeverder weg hoe slechter de verbinding.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website