Pattaya – De liefde tussen twee nationaliteiten werd een drama nadat een Engelsman besloot de relatie met een Thaise Bargirl te beëindigen. Hij liet haar weten dat zijn liefde voor haar niet dusdanig was dat hij verder met haar wilde. Dit tot groot ontzet en verdriet van zijn Thaise vriendin.

Op woensdagochtend om11 uur, werd de Pattaya Sea Rescue gealarmeerd. Een Thaise dame, Miss Sureewan Tong.daeng (21) uit de provincie Nakhon Ratchasima, besloot om van een drijvend platform te springen. Zij zwom ongeveer 50 meter alvorens te proberen om zichzelf te verdrinken. Ze werd op het nippertje gered door de Sea Rescue-team.

Onder invloed van alcohol liet ze huilend weten dat haar hart gebroken was en ze wilde niet meer leven. Ze kon niet omgaan met haar liefdesverdriet. Niemand had haar ooit echte liefde gegeven, daarom was het leven voor haar niet meer de moeite waard. Ze is naar familie gebracht om haar te kalmeren en in de gaten te houden.

Bron: Pattaya People

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Liefdesdrama in Pattaya: een poging tot zelfmoord”

 1. Steve zegt op

  We vergeten al snel dat het niet altijd alleen maar om geld gaat. Wel valt het op dat er vaak ‘pogingen’ zijn van de dames, met veel theater.
  Als je echt dood wilt dan lukt het wel. In ieder geval een schreeuw om aandacht.

 2. Gerard Seedorff zegt op

  Nou steve wat te denken van die Zwitser die ze deze week hebben opgepakt.Maar ja die kleine jongen stak die 500 in zijn zak,en deed geen poging.Dat zal die zwitser nu wel doen.Is die vriend van jouw al vrij,die engelsman?

 3. Johnny zegt op

  Dat barmeisje blijft een mens. Ik en mijn vrouw hebben in de afgelopen jaren al 3 gevallen meegemaakt. Het betrof trouwens allemaal jonge mannen. Eentje had zichzelf zelfs in de brand gestoken omdat zijn liefde hem niet meer wilde. Zoals ik al eerder schreef, de opvoeding laat zwaar te wensen over en echt steun hebben ze niet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website