(Giovanni Cancemi / Shutterstock.com)

De particuliere ziekenhuizen in Thailand die het Moderna vaccin hebben besteld voor hun klanten, kunnen deze maand de eerste zending verwachten. 

Eerder was er sprake van een mogelijke vertraging, zodat de levering van het Moderna vaccin pas in november zou plaatsvinden. De Government Pharmaceutical Organization (GPO) en de Private Hospitals Association waren daar nogal boos over maar Zuellig Pharma Co, het kantoor in Thailand van het Amerikaanse bedrijf, bevestigd dat er toch deze maand geleverd gaat worden.

Privéziekenhuizen gaan de vaccinaties zetten aan klanten die zich daarvoor al in juli geregistreerd hebben. De vaccins kosten 1.650 baht per dosis of 3.300 baht per persoon, inclusief verzekering en andere vergoedingen en moesten vooruit betaald worden.

De GPO zegt dat Zuellig Thailand partijen vaccins zal leveren van verschillende leveranciers in zowel de VS als Europa. De verzendingen zullen naar verwachting doorlopen tot volgend jaar. Zodra het vaccin arriveert, wordt het gedistribueerd onder de particuliere ziekenhuizen die het gereserveerd hebben.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Levering Moderna vaccin aan Thaise prive klinieken toch deze maand”

 1. Hans van Mourik zegt op

  Zou het toch gebeuren.
  Mijn vriendin heeft het reeds betaald, was toen 3400 Th.B voor 2 prikken.
  Gedaan met Line
  Hans van Mourik

 2. RonnyLatYa zegt op

  Weer naar af denk ik en het zal dan toch pas november worden want vandaag staat er het volgende.

  First batch of Moderna vaccine delayed
  https://www.bangkokpost.com/thailand/general/2191747/first-batch-of-moderna-vaccine-delayed


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website