De Thaise politie heeft in de jungle 32 lichamen gevonden, waarschijnlijk van Rohingya-moslims uit Birma. Ook werd een man gevonden die nog leefde, maar die is er slecht aan toe.

De meeste lichamen zijn verbrand. Andere waren in lakens gewikkeld. Door wie en waarom, is niet bekend. De slachtoffers werden ontdekt in de zuidelijke provincie Songkhla.

Rohingya’s worden in Birma onderdrukt en worden geregeld door mensensmokkelaars via Thailand naar Maleisië gebracht. Voor ze de grens met Maleisië oversteken, worden ze door de smokkelaars verborgen in afgelegen kampen.

Bron: NOS.nl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Thaise politie vindt tientallen lichamen in jungle”

 1. LOUISE zegt op

  Hallo redaktie,

  Wat ik me altijd afvraag bij deze berichten is, wie heeft de politie verteld waar te graven???

  Om even een luguber voorbeeld te geven, ga ik er van uit dat er geen arm boven de grond uitsteekt die mensen/voorbijgangers/politie er op alert maakt, dat hier wel eens een mens(en) zou kunnen liggen.
  Ook ga ik er van uit dat oom agent niet met zijn schepje op zijn schouder een wandelingetje maakt en besluit daar te gaan graven.

  Mensensmokkelaars, het grootste addergebroed (sorry slangen) wat op 2 benen op deze aardkloot rondloopt.
  Voor dit sort lui kunnen voor mij de straffen niet erg genoeg zijn.

  LOUISE

  • NicoB zegt op

   Louise, degene die eventueel de politie heeft ingelicht waar te graven wil niet zelf ook in zo’n graf gevonden worden en heeft uiteraard geen enkele behoefte aan het op de voorpagina van Bangkok Post te komen.
   Deel geheel je mening dat mensensmokkelaars addergebroed is.
   NicoB


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website