Sekswerkers in Hua Hin gearresteerd

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws
Tags:
13 mei 2015

Is het nieuws of niet? Toch besteed Bangkok Post er ruim aandacht aan: In Hua Hin zijn acht sekswerkers gearresteerd. In de ochtend van 12 mei werden de vrouwen na een inval aangehouden. Ze werkte allen in een huis die als bordeel werd gebruikt. Ook de mamasan en een bewaker mochten mee naar het politiebureau.

De vrouwen werkten in een huurhuis in de buurt van het station van Hua Hin. De politie nam tevens de boekhouding in beslag, die een inkijkje geeft in de verdiensten. Zo moesten de klanten 650 baht voor een ‘short time’ betalen. Daarvan ging 350 baht naar het management. Klanten die een ‘long time’ wilden moesten daarvoor 3.500 baht betalen, waarvan wederom de helft naar  de eigenaar van het huis ging. Het huis werd dagelijks door ongeveer 30 mannen bezocht en had 10 peeskamertjes.

De dames verdiende meer dan 30.000 baht per maand, zo lieten ze weten en dat was aantrekkelijk genoeg om voor een baan in de prostitutie te kiezen. De sekswerkers kwamen uit Khon Kaen, Ubon Ratchathani, Surin en Mae Hong Son en waren tussen de 20 – 30 jaar oud.

De inval volgde na klachten van omwonenden. De politie had al eerder een inval gedaan maar vond toen geen bewijs voor prostitutie. De inval was toen van te voren gelekt. Alle verdachten zijn naar het politiebureau van Hua Hin overgebracht en moeten zich juridisch verantwoorden. De politie is nog op zoek naar de exploitant van het bordeel.

Bron: Bangkok Post http://goo.gl/UfIOUa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Sekswerkers in Hua Hin gearresteerd”

 1. Cor van Kampen zegt op

  De dames weer uit Isaan, Maar geen arrestatie van Klanten.
  Cor van Kampen.

 2. leppak zegt op

  Lachwekkend en om te huilen. Hua Hin heeft meerdere- duurdere-gelegenheden als deze. Maar….
  die zullen wel een deal hebben met de locale Hermandad. Overigens, er moet flink doorgewerkt worden om met deze tarieven meer dan 30.000 bath te verdienen.

 3. quillaume zegt op

  Klanten zullen ze niet aanpakken, dan houden ze in de toeristische plaatsen geen toerist meer over.
  Dit noem je met een aardig woord “dweilen met de kraan open”

 4. lung addie zegt op

  Bij mijn laatste bezoek aan Hua Hin, zowat een maand geleden, ook eens langs het station geweest. Niet ver van het station, de weg parallel aan de spoorweg, een barretje binnengestapt. Was een “éénvrouws” zaakje, amper enkele vierkante groot. Met de bazin in gesprek gegaan, was trouwens de enige klant. Ze had de “zaak” een paar maand geleden geopend en was niet al te enthousiast over de opbrengst. Toen ze vertelde wat ze allemaal moest betalen was er ook de “betaalpost” POLITIE bij. Iedere maand moest ze 1000THB aan de politie betalen. De grootte van de som was afhankelijk van de grootte van de bar en het aantal mensen die er “werkzaam” waren. Hoogst waarschijnlijk zullen deze, welke nu opgepakt werden, deze “politietax” niet betaald hebben. Er zijn zovele bars in Hua Hin, met zovele sexwerksters ….waarom dan net deze zaak viseren?
  De politie zijn de “pooiers” van de sexwerksters.

  Lung addie

 5. Ruud NK zegt op

  Ik heb ook gezien dat er geld betaald werd aan de politie. Werd netjes geregistrrerd en een ontvangt voor uitgeschreven.
  500 bath per maand in dit geval. Hiervoor reed de politie wat vaker langs en kwam sneller als er wat aan de hand
  In Nederland doen bewakingsdiensten deze survice.
  Er bestaan nog andere kleuren dan alleen zwart en wit zoals de meeste mensen kijken.

  Wat betreft de sex werkers. De politie moet soms laten zien dat ze er zijn. Gisteren zat ik in Cha-am tegenover zo’n tent met wel 20 -30 medewerksters. Alleen voor de thaise markt, geen falang.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website