Een foto van een bekladde rots op Koh Samui gaat rond op sociale media. Het gaat om de Hin Ta en Hin Yai rots in het zuiden van het eiland.

Het zijn opmerkelijk vormgegeven rotsformaties. Je vindt deze rotsen tussen het islamitische dorp Hua Thanon en het strand Lamai. De rotsen worden ook wel ‘opa en oma’ genoemd.

Op de rots is in grote rode letters een Russische tekst gespoten. Op Facebook zij vele Thai verontwaardigd over de vernieling van de bekende “Oma” rots.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/qs1zCr

7 reacties op “‘Populaire attractie op Koh Samui beschadigd door Russische vandaal’”

 1. Emiel Verheyden zegt op

  Hebben net nog kunnen genieten van dit eiland. Dit soort moet levenslang verbod krijgen Rusland te verlaten om te verhinderen dat nog meer schade wordt berokkend.

 2. Sir Charles zegt op

  Ben er onlangs nog geweest, wat een uitzonderlijk tuig die dat op hun geweten hebben, vast weer teveel alcohol. Zulke lieden moeten een verbod krijgen ooit weer Thailand in te mogen!

 3. Dennis zegt op

  Dit is niet op de hinta hinya roks maar in crystalbay
  In lamai
  Ik ben nu op Samui . . .
  Maar vind het toch fout blijf met je vingers af van natuurschoon op Samui

 4. FreekB zegt op

  Hebben ze het etterbakje ook kunnen pakken?

 5. Diego Pauel zegt op

  Deze informatie is niet helemaal correct.. Deze rots is in Crystal Bay.. Hin Ta & Hin Yai is hier op z’n minst 5 kilometer vandaan. Crystal Bay A.k.a. Ao Thong Takien.

  • Diego Pauel zegt op

   Trouwens, de graffiti is er al af.. Het is niet meer zichtbaar.

 6. Paul zegt op

  Tja: Russen. Dat slechte imago hebben ze niet voor niets.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website