De politie op Phuket heeft gisterochtend bevestigd dat het lichaam van de 26-jarige Nederlandse toerist Stephan Buczynski naar Bangkok is vervoerd voor een autopsie.

Stephan Buczynski is voor het laatst levend gezien op zaterdagavond door zijn reisgenoot. Zondagochtend werd zijn stoffelijk overschot drijvend gevonden aan de noordkant van Patong Beach.

“Zijn lichaam is begin deze week vervoerd naar het Instituut voor Forensische Geneeskunde in de Police General Hospital te Bangkok,” Zo melde luitenant-kolonel Akanit Danpitaksat van de Patong politie. “Artsen van het Patong Hospital vertelde ons op maandag dat ze er van uit gingen dat verdrinking de oorzaak van zijn dood was. Maar vooral de diepe snee aan de achterkant van het hoofd van de heer Buczynski’s vraagt om nader onderzoek. Daarom hebben we besloten om een uitgebreide autopsie te laten uitvoeren. Wij hopen de definitieve onderzoekresultaten van de autopsie volgende week uit Bangkok te ontvangen,” voegde hij eraan toe.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website