Pattaya – Steeds vaker worden omstanders het slachtoffer van schietpartijen tussen jeugdbendes in Pattaya.

Zo ook een motor-taxichauffeur die door een kogel in zijn been werd geraakt, toen hij onder weg was op Third Road. Het is niet duidelijk of hij opzettelijk werd beschoten of het slachtoffer was van een verdwaalde kogel.

Rivaliserende jeugdbendes op motoren zorgen voor veel overlast in Pattaya. ‘s Nachts worden de wegen rond Third road onveilig gemaakt door deze bendes. In de media verschijnen steeds meer berichten over dit fenomeen. De autoriteiten erkennen het probleem en overleggen met de politie om de jeugdbendes aan te pakken. De politie wil in ieder geval het aantal nachtelijk patrouilles in het gebied intensiveren. Vooral de schietpartijen waarbij soms ook onschuldige omstanders worden geraakt moeten de kop in worden gedrukt.

Bron: TIP magazine

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Jeugdbendes maken Pattaya onveilig”

 1. flic zegt op

  Niet alleen in de nacht en niet allen third road. Overdag rijden er ook veel jongens rond die mensen hun sieraden van hun nek en armen aftrekken of gewoon het geld uit je zak halen, en er vandoor gaan. ook in de taxibusjes. Let op. !! .Niet alleen ferangs maar ook thaien worden zo bestolen. Ik laat al drie jaar al mijn sieraden thuis en draag alleen een boedah en dan nog met een zwart draadje en geen blinkend kettingkje. Ik ben midden overdag op deze manier bestolen door twee jongens. We gingen naar strand. Mijn vrouw die achterop zat eerst een armband en daarna ik. Je kan niets doen je moet sturen etc etc. Daarna kon ik naar t ziekenhuis . Heel m’n arm open, want hij moest er af die armband. Ben er als een gek achteraan gereden met mijn vrouw achteroip, maar das natuurlijk gekkenwerk. Ja, was een reactiue. Voorkomen beter als genezen, dus geen sieraden dragen
  Flic

 2. flic zegt op

  ps. Ik moet er wel bij zeggen dat het gewoon een groep `rotjongens `zijn, en dat ik ondanks dat voorval nog steeds graag naar Pattaya ga. Maar wees voorbreid.

  • Redactie zegt op

   Als ze gaan schieten en dingen doen die jij beschrijft, zijn ze het station van rotjongens al gepasseerd. In mijn ogen zijn het criminelen die keihard aangepakt moeten worden. Ik kan me een bericht herinneren van een farang vrouw die door dat soort gasten te val kwam. Was in Bangkok op Sukhumvit Road, ze viel met haar hoofd op de grond toen ze haar tas probeerde te stelen vanaf een motorfiets. Ze heeft het niet overleefd.

 3. Nok zegt op

  Ook de dames die je op straat aanklampen zijn goed in het afnemen van horloges of gouden armbanden zonder dat je het merkt.

  Wees gewaarschuwd en laat je gouden of dure juwelen lekker thuis.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website