bussen-zero-dollar

Ondanks de klappen voor de toeristenindustrie gaat de jacht op de Chinese zero-dollar tours gewoon door zegt premier Prayut.

Wel wil hij dat er plannen worden gemaakt om het leed voor de toeristische branche te verzachten. Hij reageerde daarmee op de vraag wat de regering denkt te doen aan de sterk verminderde toeristenstroom uit China.

Prayut snapt dat veel bedrijven in de sector last hebben van de aanpak tegen zero-dollar tours maar de regering kan niet de andere kant op kijken. Betrokken partijen moeten overleggen met elkaar om een oplossing te zoeken.

Volgens general manager Phet van luchthaven Don Mueang was de aankomst van Chinese toeristen gehalveerd, maar eind oktober nam het aantal Chinezen en chartervluchten al weer toe. Phet verwacht dat het hoogseizoen en de jaarwisseling net zo goed zullen zijn als vorig jaar.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website