Een politie-inval op maandag bij een bekende massagesalon in Bangkok werd bij toeval live online uitgezonden op Facebook.

De plaatselijke hermandad bezocht soapy massagesalon ‘Emmanuelle Massage’ om te controleren of er geen wetten werden overtreden.

De politie in Bangkok heeft inmiddels verschillende massagesalons bezocht. Aanleiding voor deze controle is de inval bij Nataree Massage vorige week. Daar werden toen minderjarige meisjes en illegale masseuses uit Myanmar aangetroffen. Verder bleek uit het kasboek van Nataree Massage dat er flink wat steekpenningen aan de politie werd betaald om een oogje dicht te knijpen.

Bij massagesalon Emmanuelle bleek echter dat de eigenaar zijn zaakjes goed voor elkaar had. Er werden geen overtredingen geconstateerd. De aanwezige dames waren alleen Thai, meerderjarig en ze gebruikte geen drugs, zo bleek uit een urine test.

Het filmpje van de inval is te zien op www.facebook.com/khaosod/videos/1745669928783292/

Bron: Daily News, Khaosod Facebook

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website