De eerste foto’s van de overstromingen in Centraal Thailand (bron: The Nation).

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Foto’s van overstromingen in Thailand”

 1. Steve zegt op

  Dat ziet er heftig uit! Arme mensen, ze zijn toch al arm en dan ook dit er nog bij. Er zijn er ook veel die niet kunnen zwemmen, lijkt me gevaarlijk.

 2. flic zegt op

  Hallo Ik zit nog in nederland, maar kom volgende week naar Thailand. Hoe is de situatie in Pattaya, naar ik verneem “” normaal”” Ik wil ook een paar nachten in Bangkok blijven ( Silom) . Is het de verwachting dat ik daar natte voeten krijg, (rivieroverstroming) want dan kan ik net zo goed doorkomen naar Pattaya. Volgens de berichten hier in Nederland gaat het niet best in Thailand. Kunnen jullie mij en misschien andere Thailand “vertrekkers”op de hoogte houden de komende dagen.

  • Steve zegt op

   In Pattaya hebben ze droge voeten en dat blijft zo. Bangkok Post.com even lezen en je bent helemaal op de hoogte.

   • flic zegt op

    geweldig dank je

  • Redactie zegt op

   Net nog NL-ders in Hua Hin gesproken. Prachtig weer en geen wateroverlast.

 3. Danny zegt op

  In Pattaya thai was het ook dweilen met de kraan open, groot deel van zuid pattaya stond vorige week onderwater. Maar inmiddels is alles weer opgeruimd en is het normale leven daar weer in volle gang. Alleen de weg aan het einde van de beachroad zijn ze nog aan het repareren, daar wordt je omgeleid. Er valt af en toe een buitje, maar over het algemeen is het weer zeer aangenaam.

  • Redactie zegt op

   Klopt, net nog iemand gesproken in de buurt van Pattaya, niets aan de hand.

 4. tinco f s lycklama a nyeholt zegt op

  ik woon in klongyai ,geen water de thai te veel verdronken het word tyd dat de scholen zwemles geven ,net als in nederland. 260 doden alleen om dat men niet kan zwemmen ik kom elke dag jonge thaien tegen aan het strand doen voetbal zwemmen ho maar in trat was en zwembad gesloten.
  ik heet theo woon 5 jaar in thailand


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website