Om de Thaise bevolking in de gelegenheid te stellen om de crematie plechtigheden van wijlen koning Bhumibol bij te wonen, wordt het openbaar vervoer in het land van 20 tot 27 oktober flink uitgebreid.

Transport Co verhoogt de frequentie van ritten naar Bangkok met 35 procent (9.233 ritten per dag). De Spoorwegen, Thai Airways, Thai Smile, Chao Phraya Express Boat Co en het openbaarvervoerbedrijf van Bangkok gaan ook de frequnetie opvoeren.

Bussen zonder airco naar Wat Phra Kaeo, Sanam Luang en omgeving zijn gratis. Op 32 routes naar Sanam Luang worden shuttle bussen ingezet. De veerdienst Phran Nok-Tha Chiang is ook gratis.

Verder bieden de Airport Rail Link, de MRTA metro Purple Line en enkele Skytrain BTS-routes, gratis ritten. De Blue Line (Hua Lamphong – Tao Poon) is alleen op de dag van de crematie gratis. De ARL en Blue Line rijden tot 2 uur ’s nachts.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website