De politie op Koh Samui heeft drie Franse onderdanen gearresteerd in verband met de moord op landgenoot. Politiechef Col Paitoon Krajajang laat weten dat de drie mannen hebben bekend betrokken te zijn bij een schietpartij in een restaurant op woensdagavond.

Daarbij kwam de 44-jarige Laurent Lacques Jean Delacherie om het leven. Volgens de politie was een zakelijk geschil de oorzaak van de schietpartij.

Het lichaam van een 44-jarige Fransman werd donderdagavond gevonden in de buurt van de Tarzan waterval op Koh Samui. De man die drie keer geschoten heeft zou de 65-jarige Georges Michel zijn. Hij was met een pick-up truck op de vlucht geslagen. In zijn voertuig werden bloedsporen gevonden.

De andere twee verdachten zijn Cyrille Jean Paul Larignon, de eigenaar van het restaurant, waar de moord plaatsvond en Yves Claude Daniel Climent. De mannen zouden hebben geholpen bij het opruimen van het stoffelijk overschot.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Drie Fransen bekennen betrokkenheid bij moord landgenoot op Koh Samui”

 1. chris zegt op

  Deze Fransen zijn wel goed geintegreerd in de Thaise samenleving. Zij lossen hun gechillen op op de Thaise manier.

  • eddy uit Oostende zegt op

   In de jaren 50 heb ik dikwijls films gezien met Jean Gabin,later met Lino Ventura,J.P.Belmondo-Humprey
   Bogaert en consoorten.Misschien een senario voor een goede gansterfilm?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website