De Deense seks en relatie dating site Scor.dk. heeft onlangs een nieuwe website in Thailand geopend. De partnersite met de naam; Dating.co.th richt zich vooral op dating met als doel een sekspartner te vinden. Het bedrijf Scor ApS heeft meer dan 1 miljoen gebruikers en is actief in 44 landen.

De uitbreiding naar de Thaise Koninkrijk is onderdeel van de strategie om een wereldwijd netwerk van websites voor seksdating op te tuigen. Scor bestaat reeds 12 jaar en kan worden gezien als marktleider op dit gebied.

Gebruikers die zich ooit hebben geregistreerd bij een van de Scor.dk  websites kunnen ook contacten leggen met personen uit de database van andere websites.

“De wereld wordt steeds kleiner en kleiner en mensen staan meer open voor het idee om mannen en vrouwen te ontmoeten voor een seksdate dan ooit tevoren”, zegt de oprichter van Scor.dk, Lars Carstenlund.

In een persbericht noemt Lars Carstenlund, Thailand vooral interessant, omdat er meer vrouwen dan mannen in het land wonen. Ook zijn Thai steeds actiever op internet om door middel van datingsites een nieuwe partner te vinden.

Bron: ScandAsia.com

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Deense sexdating site breidt uit naar Thailand”

  1. John Scheepers zegt op

    ik heb een vraag
    ik ga in nov. voor 2 maanden naar Hua-Hin en in het huisje zit geen internet
    nu weet ik dat je een air card moet hebben weet iemand daar iets meer van en of dat een beetje werkt
    groeten John


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website