Een 52-jarige Deen is gisteren overleden na een val van de 34e verdieping in Pattaya. Zijn lichaam werd gevonden in een plas bloed van een parkeergarage in aanbouwbij de een 44 verdiepingen tellende condominium op Pattaya Sai 2 Road in centraal Pattaya.

Op zijn kamer vond de politie een briefje dat hij niet langer wilde leven. De man had al eerder een gebroken been en meerdere fracturen opgelopen.

Zijn lichaam is doorgestuurd naar het Institute of Forensic Medicine van het Police General Hospital voor onderzoek naar de doodsoorzaak. De politie onderzoekt de zaak en zal de Deense ambassade informeren over het overlijden.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Deense man (52) dood na val van flat in Pattaya”

  1. Chiang Moi zegt op

    Er vallen toch met enige regelmaat mensen van hoge gebouwen in Thailand dit is toch wel opmerkelijk tenmiste het begint het op te vallen. Wat is de oorzaak? Dronken, depresief, moord of simpel een combinatie van die drie met lage balustrades. Wat zeker is is dat ik de afgelopen maanden diverse keren er over lees.

  2. Louis49 zegt op

    Wat mij zo eigenaardig over komt is dat ze altijd van een hoge verdieping vallen en het niet na kunnen vertellen,nooit is er een die van de 2 de of 3 de verdieping valt.Zal wel aan mijn achterdochtig karakter liggen zeker?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website