Koh Phangan - Than Sadet (OlegD / Shutterstock.com)

Koh Phangan – Than Sadet (OlegD / Shutterstock.com)

Koh Phangan is door de lezers van het reismagazine Conde Nast Traveler genoemd als een van de vijf beste toeristische eilanden in Azië. Het eiland komt op de derde plaats na Cebu en de Visayan eilanden in de Filipijnen.

Het wereldberoemde reismagazine noemt onder andere het Haad Rin strand waar ruim 10.000 meest buitenlandse toeristen de maandelijkse Full Moon Party’s bezoeken, maar nu even niet vanwege Covid-19. Maar het eiland heeft veel meer te bieden dan dat, zegt gouverneur Wichian van Surat Thani.

Phangan heeft een perfecte mix van uitgaansleven en een prachtige natuur. De stranden zijn van wereldklasse, zoals het Than Sadet strand, dat ligt aan een prachtige baai geflankeerd door bergen.

De keuze aan mooie stranden is dan ook divers, aanraders zijn Thong Nai Pan, Khuad en Yao. Een bekende toeristische attractie op het eiland is de Than Sadet waterval.

Bron: Bangkok Post

4 reacties op “Conde Nast Traveler: Koh Phangan in top 3 beste eilanden in Azië”

 1. Jules zegt op

  Goed om te lezen dat de lezers van het reismagazine Conde Nast Traveler hun rijtje eilanden geweldig vinden! Ze moeten er dan ook vooral massaal heengaan, zodat de echt mooie eilanden overblijven voor de meer verfijnde travelers 🙂
  Op alle genoemde eilanden (Koh Phangan, Cebu en de Visayan eilanden).ben ik minstens een maand geweest en ze zijn wel aardig. Maar om ze de beste 5 eilanden te noemen, betekent gewoon dat dit reismagazine Conde Nast Traveler absoluut niet heeft rondgekeken en als reismagazine dus knap waardeloos zijn!

  • Ali zegt op

   Hallo Jules,

   Wat zijn volgens jou de beste eilanden? Ik ben benieuwd aangezien je er verstand van lijkt te hebben.

   Alvast bedankt.

   Groet, Ali

  • Fons zegt op

   Jules en jij bent de perfecte eilandkenner die weet wat mooi is en wat niet? Smaken verschillen of weet je dat niet? Wat jij mooi en goed vindt kan ik misschien verafschuwen.

 2. Joe zegt op

  Ik kies voor Lanta, Koh lipe, koh Chang


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website