Sorbis / Shutterstock.com

De Central Group gaat het grootste outlet winkelcentrum van Thailand bouwen nabij Suvarnabhumi Airport. Het complex zal 100 rai omvatten. Central Village zal bestaan uit 235 winkels op 160.000 vierkante meter en een hotel met 200 kamers.

De exploitant richt zich op toeristen en Thai uit de middenklasse. Het complex moet de deuren openen in het derde kwartaal van 2019 en vergt een investering van 5 miljard baht. Volgens de Central Group gaat het winkelcentrum internationale en Thaise merken aanbieden tegen prijzen die 35 tot 70 procent lager liggen dan de traditionele prijzen.

The Outlet Mall komt te liggen op 10 minuten rijden van de luchthaven en op 45 minuten rijden van het centrum van Bangkok.

Bron: Der Farang

5 reacties op “Central Group gaat mega winkelcentrum bouwen nabij Suvarnabhumi”

 1. RonnyLatPhrao zegt op

  “…internationale en Thaise merken aanbieden tegen prijzen die 35 tot 70 procent lager liggen dan de traditionele prijzen.”
  Ben benieuwd, maar heb zo mijn twijfels….

  • Leo Th. zegt op

   Net als jij mijn twijfels. Bovendien de zoveelste Outlet, allemaal meer van hetzelfde.

   • Ger-Korat zegt op

    Outlet noem je Central ? Bijenkorf in Amsterdam is een vergeleken met Central een markthal. Niets dan lof voor de nieuwe Central in Nakhon Ratchasima: groot en ruim opgezette stands/ winkels , luxe en vol met activiteiten om de bezoekers te plezieren bijvoorbeeld een tentoonstellingen, themabijeenkomsten, diverse activiteiten voor kinderen en dan nog een reeks. Elke week dat ik bij de Central in Khon Kaen kwam was er weer een andere activiteit, optreden, voorstelling. En de hoeveelheid restaurants, geweldig.

 2. bert zegt op

  Denk dat Central de bahtjes niet verdiend met de verkoop van spullen, maar met de verhuur van winkels en verkoopstands. De huren zijn ongelooflijk hoog bij dergelijke projecten, meestal 25% van de omzet met een minimum van een X bedrag, vaak 25.000 Thb voor een klein plekje.
  Vraag me vaak af hoe de kleine ondernemers daar nog wat kunnen verdienen. De grote merken snap ik nog wel, die willen gewoon overal vertegenwoordigt zijn.

 3. Cor Verkerk zegt op

  Nog even en dan heeft elke Thaise inwoner zijn eigen shoppingmall


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website