Zeker 18 buitenlandse toeristen en drie bemanningsleden zijn gistermiddag veilig aan wal gebracht nadat een tourboot op weg naar Koh Rok in brand vloog en zonk in de Andaman Zee.

De toeristen werden uit zee gered door een vissersboot en naar de Pak Bara pier in Pak Nam (provincie Satun) gebracht. De toeristen waren op weg naar Koh Rok om daar te gaan duiken. Er ontstond brand aan de achterkant van de boot. De bemanningsleden probeerde tevergeefs om de brand te blussen. De vlammen verspreiden zich snel, waardoor alle toeristen en de bemanning het schip moesten verlaten door in de zee te springen.

Een vistrailer in de buurt schoot te hulp en hielp de passagiers en bemanningsleden aan boord.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Buitenlanders uit zee gered na brand op toeristenboot”

 1. j p zegt op

  het is niet de eerste keer dat er een ongeval gebeurd met een toeristenboot dus te mijden

 2. jack de Bruin zegt op

  het blijft link met die gammmelle bootjes

 3. rob joppe zegt op

  Tja wat wil je geen keurmerk van wat dan ook , met een oud gammel bootje het water op geen autoriteit die er op let vaak geen voldoende redding middelen aan boord , en de toerist in vakantieroes , stapt er argeloos op.
  Ik ben eens een dagje wezen vissen met een boot,( ik heb altijd een zwemvest bij me) een 25 ltr. jerrycan naast de motor in de brandende zon.
  Ik maakte hem er op attent dat er benzine lekte ,ahh no problem sir, ik heb m,n dag doorgebracht moest ook wel voor een bloed prijs van 6000 Bath wil je wel ik , heb hem gesommeerd om dicht onder de kant te blijven.
  Nog het een en ander meegemaakt maar dat bericht ik wel als ik weer in Holland ben.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website