Brit met geroosterde foetussen aangehouden

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
18 mei 2012

De Thaise politie heeft in de hoofdstad Bangkok een 28-jarige Brit van Taiwanese afkomst aangehouden die in een koffer zes geroosterde menselijke foetussen bij zich had. Hij wilde de lichaampjes naar Taiwan smokkelen, waar ze worden gebruikt in de zwarte magie 

Geconserveerde foetussen, die in de zwarte magie vaak in kastjes bij mensen thuis of in bedrijven worden bewaard, zouden de eigenaar geluk brengen.

30.000 euro

Volgens de politie is de 28-jarige man gearresteerd in de Chinese wijk van Bangkok. Hij zou de foetussen verscheidene dagen geleden van een Taiwanees in de Thaise hoofdstad hebben gekocht voor 200.000 baht (5000 euro) en ze voor zesmaal dat bedrag hebben willen verkopen. Waar de foetussen vandaan komen, is onduidelijk. De man kan tot 1 jaar gevangenisstraf worden veroordeeld.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Brit met geroosterde foetussen aangehouden”

  1. M.C.Veen zegt op

    Tja geen fris nieuws.. Maar helaas is ook dit de mens. Wel weet ik dat er vol op abortus klinieken zijn in Thailand. Naast Restaurant “Cabbage & Condoms” in een soi van Sukhumvit bijvoorbeeld.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website