Een 69-jarige Britse man heeft zaterdagochtend verwondingen aan zijn gezicht opgelopen nadat hij was aangevallen door twee travestieten. De ladyboys werden, volgens zijn zeggen, kwaad toen de man niet inging op hun aanbod om seks met hen te hebben.

Het slachtoffer verklaarde dat hij langs het strand van Jomtien liep toen een groepje ladyboys naar hem toe liep en probeerde de man over te halen om betaalde seks met hen te hebben. Hij weigerde en schreeuwde naar het groepje. Ter hoogte van Soi 7, werd hij tegengehouden door twee ladyboys op een motorfiets. Een van hen sloeg met zijn helm in zijn gezicht, waardoor de man gewond raakte.

De Brit heeft aangifte gedaan bij de politie en is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de daders.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Brit (69) aangevallen door ladyboys in Jomtien”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Hoewel ik Thailand in het algemeen als zeer veilig beschouw, vinden er in de toeristische centra natuurlijk dagelijks dergelijke schermutselingen plaats. Vele daarvan halen de lokale media.
  Zodra er ladyboys bij betrokken zijn is de belangstelling van de pers nog aanzienlijk groter.
  Als een ladyboy een scheet de verkeerde kant uit laat is dat nieuws.
  U hoort mij niet zeggen dat het allemaal lieverdjes zijn hoor, maar de indruk wordt zo wel eens gewekt als zouden ze het allemaal op iedereen gemunt hebben.
  Vroeger was ik met ladyboys extra voorzichtig, maar tegenwoordig niet meer. Gewoon op je hoede zijn, zoals met iedereen.
  De Brit had zich uiteraard beter aan het handjevol bekende vuistregels kunnen houden, in dit geval met name de regel: Ga niet schreeuwen (tenzij er brand is natuurlijk).

 2. Sir Charles zegt op

  Dat hij weigerde voor hun diensten is voorstelbaar maar waarom niet na dat kenbaar gemaakt hebbende gewoon negeren en doorlopen i.p.v te gaan schreeuwen naar dat groepje.
  Zonder het beslist niet te willen goedpraten zal hetgeen hij naar hen toeschreeuwde waarschijnlijk niet zo netjes geweest zijn en vermoedelijk ook nog met heftige armgebaren doch wil er meer meezeggen dat die ladyboys eigenlijk nog steeds jongemannen zijn waarbij fysiek gezien een oude man geen enkele indruk op hen maakt en al zeker niet in een groep.

  Vriendelijk negeren en doorlopen is het devies.

 3. ruud zegt op

  Aan de ene kant kan ik mij voorstellen dat je niet lastig wilt worden gevallen.
  Aan de andere kant is schreeuwen en onbeschoft gedrag vragen om moeilijkheden.
  De Brit valt dus ook wel wat te verwijten, maar daar is hij ondertussen achter.

 4. Frans Otten zegt op

  Ze sprongen bij mij eens achter op de motor om me te beroven, een blokkeerde mijn rijweg met zijn brommer en de ander zat me te betasten naar geld. Ik gaf hem een elleboog zodat hij er af knikkerde en de ander trapte ik van zijn brommer af waarna ze afdropen. Wat oude man, ik ben 71 maar wel oud marinier. Ze blijven voortaan wel uit mijn buurt.

 5. o vink zegt op

  ruud onbeschoft zeg je die ladyboys dieblijven je gewoon volgen
  zeker als je alleen loopt
  dit is echt niet de eerste keer daar dat dit het geval is
  de politie pakt ze misschien op maar 1 dag later lopen ze er weer
  vind het niet zo gek dat je het dan een keer zat bent
  en denk dat ze bij deze brit niet 1 keer iets gevraagd is maar blijven zeuren

  • ruud zegt op

   Ik heb jaren op soi Bangla op een brommer het gebeuren zitten te bekijken.
   Ik drink maar sporadisch alcohol en zeker niet in een bar, dus een hele avond in een bar doorbrengen was niets voor mij.
   Op die brommer was trouwens veel gezelliger, want ik kreeg vaak gezelschap van jong en oud (van 6 tot 60 ongeveer) van de mensen die daar rondliepen met bloemen, sigaretten kauwgom en wat ze allemaal nog meer in de aanbieding hadden.
   En ja, ik heb de ellende met de ladyboys allemaal gezien.
   Mij mochten ze ook niet erg, waarschijnlijk, omdat ik teveel zag.
   Aan de andere kant werd er goed op me gelet door de andere mensen in soi Bangla.
   Wat dat betreft hoefde ik mij niet ongerust te maken.

   Feit blijft dat het onverstandig is om ruzie te gaan maken met zo’n ploegje.
   Zeker omdat uit het bericht duidelijk blijkt, dat hij al was doorgelopen en het lastigvallen al voorbij was, omdat hij pas later werd geslagen.
   Ik schat dus in, dat hij ze nog heeft uitgescholden, toen hij al was doorgelopen.

 6. marcello zegt op

  Heel triest voor deze brit. Ze moeten gewoon van hem afblijven. weer die ladyboys, die hebben toch
  al niet zo beste naam in pattaya, bangkok en phuket. Ik zelf ben niet bang maar zorg wel dat ik
  uit hun buurt blijf. Heb je met 1 ruzie komen ze met 10 man. Lafaards! Heb zelf ook ruzie gehad op
  beach road met ladyboy, ben een grote vent en niet bang maar als ze met 10 man zijn is het verstandiger om weg te lopen. Het zou sieren als die thaise politie eens zou optreden!

 7. Rick zegt op

  Altijd leuk om te horen dat sommige het hier weer altijd zo weten te draaien dat het eigenlijk gewoon altijd de farang de schuldige is.
  Toevallig heeft een Filipijnse kennis van mij die ook in Pattaya woont en ook ladyboy is het gisteren ook aan de stok gehad met een Thaise ladyboy. Nu is de Filipijnse ladyboy in kwestie geen type ruziezoeker en ze woont al jaren in Thailand in Pattaya, dus zal de lokale mores daar wel kennen zeker wat betreft ladyboys. En volgens haar zijn er problemen met ladyboys aan de lopende band waarvoor zei zich als ladyboy zijnde dan ook weer gaat schamen. Maar praat voor de rest maar weer alles goed hoor zoals altijd…

 8. PAT zegt op

  Ladyboys zijn vaak zeer opdringerig en ik heb ze ook al redelijk agressief gezien, maar hier denk ik dat de Brit een inschattingsfout heeft gemaakt door ze wat te jennen met mogelijk schunnige opmerkingen.

  Fysiek geweld valt echter NOOIT te verantwoorden, tenzij ter verdediging als je zelf fysiek wordt aangevallen.

  Door met ladyboys geconfronteerd te worden, begrijp ik altijd meteen hoe vrouwen zich moeten voelen als ze weer maar eens nagefloten worden of te maken hebben met handtastelijkheden door opdringerige mannen.

  Ladyboys blijven finaal wel mannen, dat merk je aan hun soms agressief kantje.

  Wat een geluk dat die ladyboy sloeg met zijn helm en niet met zijn handtas…!

 9. Louis49 zegt op

  Daar zijn de goedpratende rozebrillenkijkers weer.dus als er iemend naar je schreeuwt is een normale reactie een pandoering,mijn vrouwtje staat er slecht voor als ik die mentaliteit overneem.Ikzelf heb ooit op leven en dood gevochten met 2 ladyboys die mijn brieventas en gsm gestolen hadden,resultaat een ladyboy met enkele tanden minder en ik 17 hechtingen in mijn hoofd .Ze klopten met een helm op mijn hoofd en staken met een gebroken bierfles,maar mijn geld en gsm terug .Ze misrekenden zich even aan deze 64 jarige ,de politie in chonburi maakte gewichtige aantekeningen and thats it .Nooit ik herhaal nooit ga ik voor zoiets nog naar de politie ,tijdverlies


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website