Een Britse toerist die naar verluidt vorige maand zijn Thaise vrouw van een balkon in Rayong heeft gegooid en vervolgens tijdens het politieonderzoek is gevlucht, is aangehouden, aldus de chef van de immigratiedienst.

De verdachte werd op 16 mei gearresteerd nadat een hotelexploitant in Soi Lat Phrao 130 in het district Lat Phrao in Bangkok de politie had geïnformeerd dat de verdachte bij zijn hotel had ingecheckt. De man had zich voorafgaand aan de arrestatie op verschillende locaties in de gebieden Ratchadaphisek, Pratunam, Victory Monument en Ramkhamhaeng verstopt.

Op 28 april werd de Brit gearresteerd nadat hij zijn Thaise vrouw, van de achtste verdieping van een flatgebouw had gegooid, maar het lukte hem na twee dagen om te ontsnappen.

De twee hadden vaak ruzie en zaten elkaar te veel op de lip vanwege de lockdown. De vrouw overleefde de val omdat ze een verdieping lager terechtkwam en vervolgens op een dak belandde. Ze werd met een gebroken heup en een gekneusde arm opgenomen in het ziekenhuis waar ze de verplegers informeerde over haar gewelddadige partner.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website