Donderdag is een bargirl die werkte in Soi Cowboy dood aangetroffen in een leegstaand huis op slechts een paar honderd meter van het Red Light District.

Bouwvakkers vonden het lichaam van de jonge vrouw op de derde verdieping van een gebouw dat wordt gerenoveerd aan Sukhumvit Road Soi 23 en belde de politie. Getuigen hoorde een dag eerder geschreeuw en hulpgeroep.

Volgens onderzoek is de vrouw mishandeld en daarna gewurgd met een touw. Op woensdag is het slachtoffer voor het laatst gezien vergezeld door een Thaise man. De verdachte is een deserteur uit het leger zonder vast verblijfplaats. Hij zou een relatie met haar hebben en haar regelmatig slaan. Meestal ging het over geld. De man is in hechtenis genomen.

Bron: Daily News


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Bargirl (27) uit Soi-cowboy dood aangetroffen in leegstaand huis”

 1. Tino Kuis zegt op

  Dit trieste verhaal staat hier op ThaiVisa. RIP.

  https://www.thaivisa.com/forum/topic/1019909-cries-go-unheeded-as-pretty-soi-cowboy-waitress-found-strangled-and-battered-in-nearby-building/?page=2

  en hier op de Thaise Daily News:

  https://www.dailynews.co.th/crime/620922

  Het verhaal in de Daily News en ThaiVisa zegt alleen dat ze een serveerster was in een restaurant in Soi Cowboy. Ik vind het vervelend dat ze meteen een ‘bargirl’ wordt genoemd. Waarom eigenlijk? Als dat al zo is (en dat is dus niet zeker) wat maakt dat dan uit?

  De discussie gaat dan in ThaiVisa vooral over de vraag: moet je zelf ingrijpen? En hoe dan?

  • Rob V. zegt op

   Bangkok Coconuts en Khaosod hebben het over een serveerster (waitress). Coconuts merkt daarbij wel iets anders op waarvan ik dacht ‘doet dat er toe?’. Ze schrijft:
   “De politie meldt dat de vrouw ‘er mooi uit zag’ en veel klanten tot haar aangetrokken waren”.

   Haar vermeende vriend,Tee, wordt nog gezocht. Volgens getuigen een agressief persoon die regelmatig het slachtoffer om geld vroeg.

   Diverse mensen zouden geschreeuw of hulp geroep hebben gehoord vanuit het gebouw maar durfen niet in te grijpen. Niemand van hen heeft de politie gebeld…

   https://coconuts.co/bangkok/news/soi-cowboy-waitress-strangled-death-empty-building-steps-famed-red-light-district/

   http://www.khaosodenglish.com/news/crimecourtscalamity/crime-crime/2018/01/12/police-hunt-boyfriend-slain-soi-cowboy-waitress/

 2. Jacques zegt op

  Niets is wat het lijkt en ook dit is weer een zaak die slecht afloopt voor de dame in kwestie. Van een kale kip kan je niet plukken dus als serveerster, waarbij je amper geld hebt om je zelf van te kunnen onderhouden zal die “vriend” het niet moeten hebben. Aantrekkelijke jonge dame die er mogelijk bijklust al dan niet onder dwang van deze “vriend/pooier” of iets dergelijks. Verschrikkelijk om dit weer te lezen. De mens in zijn verscheidenheid. De mislukte DNA profielen verzieken het telkens weer met alle gevolgen van dien.
  Bange mensen als getuigen die niet op treden of zelfs de politie niet bellen. Het is mijn probleem niet hoor je ook vaak als argument om het na te laten. Ik hoop dat er voldoende bewijzen zijn, zodat deze moord niet onopgelost blijft of gefrustreerd wordt door een of andere louche advocaat of belabberd politieonderzoek in een rechtszaak.

 3. Jan Hoekstra zegt op

  Toch erg als je geschreeuw hoort en hulpgeroep en totaal niet in actie komt, dit had dus voorkomen kunnen worden als mensen maar dan ook iets hadden ondernomen. Heel triest.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website