Bron: //www.netherlandsembassy.in.th/veligheidssituatie

De Nederlandse ambassade inclusief de consulaire- en visumafdeling is op vrijdag 14 mei, gesloten.

Indien u een afspraak met de consulaire- of visumafdeling heeft geboekt op 14 mei, wordt u verzocht een nieuwe afspraak te boeken. U wordt geadviseerd – tot nadere aankondiging – niet in de buurt van de ambassade en Wireless Road te komen.

Op 13 mei vanaf 18.00 uur hebben de veiligheidstroepen toegang tot diverse wegen rondom de lokatie van de betogers volledig afgesloten.

Wireless Road (waaraan ook de ambassade ligt), en delen van Petchaburi, Phayathai en Rama 4 wegen zijn afgesloten voor het verkeer. Inmiddels zijn confrontaties ontstaan tussen de veiligheidstroepen en betogers, waarbij volgens berichten al ruim 20 gewonden zijn gevallen (waaronder 1 van de leiders van de betogers (roodhemden)).

Nederlanders wordt geadviseerd de Rajprasong kruising en alle genoemde wegen voorlopig volledig te vermijden en de ontwikkelingen goed in de gaten te houden.

Redactie: ook de Amerikaanse en Britse ambassades zijn gesloten.

Map

Kaart van incidenten Bangkok

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website