Ongeveer 200 immigratieambtenaren van bureaus in heel Thailand zijn gemobiliseerd en ingezet bij de luchthavens Suvarnabhumi en Don Mueang. Hierdoor moeten de wachtrijen voor immigratie, en daarmee de ergernis bij passagiers, afnemen.

Aanleiding voor deze maatregel is de groeiende ergernis bij passagiers over de lange wachttijden bij immigratie op de luchthavens. Enige tijd geleden moesten honderden aankomende passagiers meer dan vier uur wachten bij de immigratiecontrolepunten op Don Mueang. Door een tekort aan immigratieambtenaren en een toename van aankomsten ging het daar flink mis.

Pol Maj-Gen Sitthichai Lokanpai, commandant van het Immigratiebureau, inspecteerde de immigratieambtenaren op zaterdagavond 12 augustus tijdens de aankomst op luchthaven Don Mueang en vroeg hen alert te zijn op zowel de veiligheid van het land als het gemak voor de reizigers .

Bron: Thai PBS


» Laat een reactie achter


3 reacties op “200 immigratieambtenaren moeten gaan helpen op luchthavens Don Mueang en Suvarnabhumi”

 1. FonTok zegt op

  Nog eens 4 uur wachten na een reis van meer 11 uur vliegen en ongeveer 3 uur inchecken bij de luchthaven waar je vertrekt en als je een tussenstop hebt wellicht 2 uur bij de overstap? Dan ben je totaal 20 uur onderweg voordat je in Thailand bent en dan hebben we de reis naar het vliegveld niet meegeteld. Dat is wel heel bizar. Zoiets mag eigenlijk niet gebeuren in zo’n moderne tijd. Maar we hebben het in Mei gezien op schiphol bij het inchecken. Was ook ergernis voor al die mensen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
 2. Rens zegt op

  Ach, het is verschuiven van een probleem. De kantoren waar deze 200 man zijn weggehaald zullen nu langer gaan doen over extensions en 90 dagen rapportages en dergelijke.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +7 (obv 7 stemmen)
 3. Koos zegt op

  Grootste probleem is dat niemand daar wil werken.
  Na je opleiding betaald iederen graag voor overplaatsing naar een andere plek.
  Waar het mogelijk is om je salaris te verdubbelen.
  Zelf meegemaakt dat een corrupte verplaast werd naar swampie.
  Hij stond te huilen omdat het luxe leven nu over was.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +5 (obv 5 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website