Demo is een trendy nachtclub bij Thong Lor op Sukhumvit Soi 55 in Bangkok. Deze club is erg populair bij HiSo Bangkokianen, dat blijkt wel uit de vele Mercedessen en Audi’s die in de buurt geparkeerd staan.

Demo bestaat uit twee zalen met verschillende muziekstijlen. In de neon – oranje bar dicht bij de ingang is het vooral hip hop wat de klok slaat. Leuk om even wat op te warmen. De grote zaal is het domein van house en electro. Er is tevens een grote buitenruimte, waar je elkaar kan verstaan (altijd handig als een gesprek wilt voeren).

Demo bestaat eigenlijk uit twee clubs die met elkaar verbonden zijn. Je kan namelijk ook naar Funky Villa, het zusje van Demo. Hier spelen vooral livebands (meestal in de Thaise taal).

Drankjes

De prijzen voor drankje bij Demo zijn wat hoger dan bij andere uitgaansgelegenheden. Er is een indrukwekkende cocktailkaart. Een fles whiskey kopen kan ook en deze wordt voor je in bewaring gehouden, zodat je de volgende keer verder kunt gaan.

Waar vindt je Demo?

Demo ligt aan Thong Lor Soi 10, vlakbij het bruisende nachtleven van Bangkok. Het pand ligt vrij ver van de weg af, achter Club Muse. Je kan de borden volgen van Funky Villa, Demo is gehuisvest in hetzelfde gebouw. Het dichtstbijzijnde BTS station is Thong Lor, maar vanaf daar moet je nog wel met de taxi of motorbike want het is dan nog zeker 20 minuten lopen. Zorg ervoor dat je een ID (paspoort) bij je hebt er wordt naar gevraagd en anders kom je er niet in.

  • Openingstijden: 19:00-02:00 uur
  • BTS: Thong Lor
  • Adres: Thong Lor Soi 10 (bij Funky Villa, gelegen op 30 meter van de weg aan de andere kant van een parkeerplaats)
  • Tel: 085 250 2000

Video Demo nachtclub

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website