Uitgaan in de wereldstad Bangkok is een feest op zich. Je zult je er niet snel vervelen. Naast de ontelbare restaurants, bioscopen en bars, zijn er nachtclubs en discotheken van wereldformaat.

Eén er van is de Mixx Discotheque in Bangkok (er is ook een Mixx Discotheque in Pattaya). Gekozen in 2012 en 2013 tot de beste nachtclub van Thailand (True Vision Best of Thailand Awards).

Deze discotheek heeft twee zalen met verschillende muziekstijlen. In zaal 1 draaien de DJ’s Hip Hop en R&B. De Vintage DJ draait oude disconummers waar ook de senioren onder ons prima op kunnen dansen. In zaal 2 moet je zijn voor het ruigere werk: House, Trance & Progressive. DJ Andy (UK) en DJ Eddie Pay uit Duitsland maken er een enorm dansfeest van.

Iedere vrijdag- en zaterdagnacht is er een thema-avond zoals een Fashion TV Model Party!

De Mixx Discotheque in Bangkok is geopend van 22.00 uur tot diep in de nacht. Je vindt de Mixx in de Chitlom wijk op de begane grond van het Intercontinental Hotel (naast Gaysorn Plaza).

Meer informatie: www.mixx-discotheque.com/BKK/

Video: Mixx Discotheque

Kom vast in de juiste stemming met deze video:

[youtube]http://youtu.be/q7LO_Yl93Pg[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Mixx Discotheque Bangkok – Dansen tot je er bij neervalt!”

 1. robert vereecke zegt op

  Ik hou van discotenten, ik woon in Hua Hin, mijn stamdisco is dus Hilton-disco. Ook ga ik soms met één of andere vriendin naar de Thaise tent Luknam Pub, een hele belevenis . Elk avond kun je er genieten van een uitstekende band (8 man) met 2 leuke zangeresjes. Onlangs was ik op stap in BKK en had het aangedurfd om CM2 te verkennen, één van beruchte nachttempels op Siam Square. Ik werd kordaat tegengehouden door de portier bij de ingang, ik had sandalen aan zonder sokken. Geen probleem, de portier had een paar sokken in voorraad en voor 100 bath extra kon ik dan toch binnen. Ik droeg een short maar dit was geen problem, het was een lange short en mijn knieën waren bedekt. Ik betaalde 600 bath entreegeld en hiervoor kreeg ik 2 drankbonnetjes. De disco vond ik nu niets speciaals. Een bandje tot middernacht, nadien doet de DJ zijn show. Toen ik door de disco wandelde viel het mij op dat er een behoorlijk aantal jonge Europese vrouwen aanwezig waren, vooral blondines meestal zeer uitdagend gekleed. Misschien één of andere bus met toeristen dacht ik. Op een bepaald moment werd ik aangesproken door één van de dames. Zij kwam uit Oekraïne zoals de meeste anderen en vertelde mij dat zij één maand op vakantie was in Thailand. Zij wist mij ook te vertellen dat ze al haar geld had verteerd en dat zij het aardig zou vinden indien ik haar wat geld zou geven voor een nachtje plezier. Ik was wel ontgoocheld, je komt nu éénmaal naar BKK op zoek naar één of andere leuke Thaise schone maar niet om een Russische freelancer tegen het lijf te lopen.

 2. Jan Hoekstra zegt op

  Zijn jullie hier geweest? Belachelijke prijzen voor een drankje. Zaal 1 staat vol met Thaise prostituees en zaal 2 (het rookhok) met prostituees uit Uzbekistan. Ieder zijn meug natuurlijk.

 3. Jack G. zegt op

  Waar moeten wij Nederlanders dan naar toe Jan? Ik hou van discotheken en livemuziek. Ik draag gehoorbescherming dus qua herrie kan ik best wat aan. Ik ben niet van Amsterdamse kroegen en ouwe mannenkroegen zoals bijna alle Nederlandse cafés. Alle tips zijn welkom.

  • Dennis zegt op

   Jack,

   Ben je weleens naar Climax geweest in Sukhumvit soi 11?
   Daar hebben ze live muziek.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website