Verkoop je bij voorkeur jouw auto, motor, fiets of gazonmaaier aan Nederlanders of Belgen? Plaats dan een advertentie op Thailandblog marktplaats. De ontmoetingsplaats voor kopers en verkoper die vraag en aanbod bij elkaar brengt.

Wil je een tweedehands motorbike kopen van een Nederlander of Belg? Plaats hier een advertentie. Heb je een gloednieuwe Flatscreen TV maar gebruik je hem nauwelijks? Zet hem te koop op Thailandblog marktplaats. Ben je op zoek naar een extra koelkast voor je biervoorraad? Plaats een advertentie.

Thailandblog marktplaats heeft als doel om onze lezers te laten profiteren van het enorme bereik dat Thailandblog heeft in zowel Thailand als Nederland. Iedere expat kent Thailandblog. Verder is gebleken dat Nederlanders en Belgen liever tweedehands artikelen van elkaar kopen dan van bijvoorbeeld Thai.

Let op: Thailandblog marktplaats is vooral geschikt voor de duurdere gebruiksgoederen. Wil jij jouw nauwelijks gebruikte staafmixer of waterkoker verkopen dan kan je dat beter doen bij andere marktplaatsen, waar je wellicht gratis kunt adverteren.

Voor het goede doel

Wij vragen voor een advertentie een kleine bijdrage van 500 baht of 12,50 euro. Dat stoppen wij niet in onze eigen zak want dit bedrag is volledig bestemd voor het goede doel. Met deze bijdrage gaat de Stichting Thailandblog Charity dit jaar en in 2015 de Thai Child Development Foundation in Paksong (Chumphon) steunen. Een fantastisch project voor kansarme kinderen.

Hoe werkt Thailandblog marktplaats?

Stel je hebt in je huis iets staan wat je niet gebruikt, bijvoorbeeld een zo goed als nieuwe mountainbike en je wilt deze verkopen. Dan maak je een tekst en die stuur je naar [email protected] Vervolgens laten wij je weten of de advertentie akkoord is en ontvang je van ons de gegevens om je bijdrage over te maken. Na ontvangst van je bijdrage voor het goede doel plaatsen wij de advertentie en krijg jij reacties. De advertentie wordt eenmalig geplaatst als normale blogposting. Je mag er van uit gaan dat jouw advertentie tussen de 500 – 3.000 keer gelezen wordt (pageviews).

Waar moet een advertentie aan voldoen?

  • Je moet een artikel willen verkopen of aankopen.
  • Jouw advertentietekst mag maximaal 300 woorden bevatten.
  • Je mag per advertentie 1 artikel te koop aanbieden.
  • Er kunnen twee foto’s bij geplaatst worden.
  • Je dient aan te geven onder welk telefoonnummer of emailadres geïnteresseerden contact met jou kunnen opnemen.

Welke artikelen kan je op Thailandblog marktplaats plaatsen?

Het moet gaan om normale meer waardevolle gebruiksgoederen. Denk daarbij aan auto’s, motoren, fietsen, TV’s, koelkasten, airconditioning, fitnessapparatuur, huishoudelijke apparaten, computers, gereedschap, etc. Het aanbieden van illegale goederen is niet toegestaan (wapens, medicijnen, drugs, etc.).

Het aanbieden van (huur) accommodaties of vastgoed is ook niet toegestaan in deze rubriek. Er zijn daarvoor wel mogelijkheden maar dan moet je even contact met ons opnemen.

De redactie van Thailandblog houdt zich het recht voor om advertenties te weigeren of in te trekken.

Heb je nog vragen over het bovenstaande, stuur dan een email naar de redactie.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website