Lezersvraag: Wat kost landbouwgrond in Si sa Ket (Isaan)

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
5 oktober 2013

Beste lezers,

Ik heb ook een vraagje. Ik (mijn vrouw dus) zou land willen kopen in de regio van Si Sa Ket. Ik heb echter geen idee wat farmerland in die regio moet kosten.

Kan iemand mij zeggen aan welk bedrag ik mij moet verwachten per rai in ampoe Phrang ku?

Groet,

Jozef


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersvraag: Wat kost landbouwgrond in Si sa Ket (Isaan)”

 1. tinus zegt op

  Hoe is de siyuatie daar ??? ligt het aan een grote weg of ligt het zeg maar diep naar binnen toe, is er enig zicht op belangrijke ontwikkelingen aldaar ?
  Mijn vrouw heeft een aantal jaren geleden 3 rai gekocht in een dorp in korat dit was direkt aan een grote weg gelegen met ontwikkelingen op komst, zo ongeveer 150000 per rai inclusief ophogen om te bouwen per rai. Ga je wat dieper naar binnen zeg maar van een grote weg vandaan dan moet je toch wel denken aan 40-60000 baht per rai . maar als het echt in de middle of nowhere ligt kan het ook iets lager zijn. Ga niet over dun ijs hiermee vaak schieten de prijzzen omhoog als ze een farang zien dus blijf uit het zicht.

 2. Joy zegt op

  Tinus,

  Ga met je vrouw een praatje maken met de Pu Yai Baan, deze registreert en begeleidt landwisselingen en is dus op de hoogte van de huidige prijs per rai.

  Groet Joy

 3. Joy zegt op

  Sorry Tinus, ik bedoel natuurlijk Jozef.
  Foutje bedankt 🙂
  Maar uiteindelijk gaat het om de informatie, niet dan?
  Groet Joy


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website