Waar kan ik een open ticket boeken?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
5 maart 2022

Beste lezers,

Ik wil rond half april naar Thailand voor 4/5 maanden. Waar kan ik een open ticket boeken? Niet ieder reisbureau heeft open tickets.

Graag reactie.

Groet,

Guillaume

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.40/5. From 5 votes.
Please wait...

8 reacties op “Waar kan ik een open ticket boeken?”

 1. Cornelis zegt op

  Gewoon bij een luchtvaartmaatschappij boeken. Uiteraard zijn open tickets – tickets met een lange geldigheidsduur waarvan je de terugreis naar believen kunt wijzigen – duurder dan tickets met beperkende voorwaarden. Die tickets vallen in de duurste categorie. De reisbureaus of tickethandelaars verkopen vaak alleen de allergoedkoopste tickets en die houden beperkingen in.

 2. TH NL zegt op

  Je kunt ook een enkele reis boeken en in Thailand een enkele reis naar Nederland. Ikzelf heb dat vorig jaar gedaan en een Noorse kennis die koopt alleen maar enkele tickets. Dan kan je als je weer weggaat gewoon een ticket naar wens nemen. Ik vraag me af of dat wel zoveel duurder is.

  • Erik2 zegt op

   Norwegian is 1 van de weinige airlines waar een enkel ticket ook ongeveer de helft van de prijs is, bij vele andere maatschappijen betaal je voor een enkeltje gewoon de retourprijs.

  • Erik2 zegt op

   Althans, voor corona was dat zo.

 3. John zegt op

  Als het goed is als je nu boek bij de klm kan je gratis je vlucht wijzigen

 4. Paul zegt op

  Ticket boeken bij b.v. de KLM. Kleine lettertjes lezen. Retour datum wijzigen als je in Thailand bent.

 5. Willem zegt op

  Boek bij een luchtvaartmaatschappij een retour ticket waarvan je gratis de reisdata kunt wijzigen. Ik vlieg veel met Etihad en ze geven telkens aan dat wijzigen onbeperkt mogelijk is. Maar wel binnen de zelfde ticket klasse. Veel maatschappijnen zijn nu veel flexibeler dan voor covid.

 6. Robert JG zegt op

  Een aantal maatschappijen- zoals Qatar Airways – bieden (of boden) de mogelijkheid om gratis de geboekte data om te zetten vanwege Corona perikelen. Wellicht de moeite waard om te informeren of dat nog steeds mogelijk is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website