Lezersvraag: Vliegen met KLM of China Air

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
28 september 2015

Beste lezers,

Wij zijn voornemens een reis te plannen vanuit Nederland naar Bangkok en hebben de keuze tussen een rechtstreekse vlucht met China Airlines of een rechtstreekse vlucht met KLM. Het prijsverschil is 150 euro (KLM duurder) echter ken ik China Air niet waardoor ik hier een beetje mijn twijfels bij heb.

Kunnen jullie mij wellicht meer informatie geven over deze vliegmaatschappij?

Bedankt alvast.

Camille

73 reacties op “Lezersvraag: Vliegen met KLM of China Air”

 1. Alan zegt op

  Hallo

  Waarom ook niet even kijken op de site van Eva air gaan ook rechtstreeks
  en meestal goekoper en de service vind ik beter.

  • T.Vonk zegt op

   Hallo
   Inderdaad Eva Air een goede maatschappij,heb ik al verschillende maal mee naar Bangkok gevlogen. Ook met China Air is niets mis mee. Gewoon even de prijzen vergelijken.
   Succes.

  • Hetty zegt op

   Inderdaat eva air, is goed, wij gaan altijd met eva air, en je kan daar uit 3 classes kiezen, economic, elite, en buisniss. En is ook rechtstreeks.als je elite class boekt is de indeling van de stoelen 2, 4, 2.

  • A. Wurth zegt op

   Hallo,
   Wij vliegen al sinds jaar en dag met China Air en doen dat straks weer. Het is een prima Maatschappij en de service is prima. Zijn 3 jaar geleden met de KLM naar den Passar gevlogen en dat is ons helemaal niet goed bevallen. Extra betaald voor zitruimte, maar de stoelenwaren niet verstelbaar. etc. Service was ook minder dan bij China Air.

  • tom zegt op

   Ik ga in april volgend jaar naar thailand met eva airways voor het eerst daar voor heen vloog ik met china airlines die hebben een zeer goede service vriendelijkheid en het eten is goed eva is wel goedkoper en bied ook een goede service hoor ik alle aziatische maatschappijen kennen een goede reputatie

 2. Tlharrie zegt op

  Zijn alle 3 goed
  ik vlieg altijd Eva want die hebben Big zits
  en de vlucht tijden vind ik belangrijk
  met china kom je lekker vroeg aan heb je de heledag nog voor je om door te reizen

 3. Peter zegt op

  Wij hebben diverse keren gereisd met zowel KLM, China Airlines als EVA. Als ik praat over de Economy class zit daar naar onze beleving weinig verschil in. Bij KLM is de beenruimte iets kleiner, ( hoeveel precies is na te zien op seatguru.com ) Bij KLM zijn de maaltijden wat meer Europees gericht. Dan zit er wat verschil in hoeveelheden bagage die je mee mag nemen. En het tijdstip van vertrek uit Amsterdam en Bangkok verschilt. Allemaal persoonlijke kleine voorkeuren. Als jaren betalen we zo tussen de 600 en 750 euro voor de tickets, bij alle drie de maatschappijen. Aangaande de service zijn er ook kleine verschillen. Het valt ons ook op dat dit wel eens per vlucht verschilt. Hang waarschijnlijk ook van de stewardessen af hoe moe ze zijn, hoe het team werkt etc.

  Het blijft gewoon 11 uur vliegen, in een stoel zitten, een eenvoudig hapje eten en op je klok kijken of je er al bent. 🙂 Ik zou zeggen, kijk naar prijs, vluchttijden, hoeveel bagage je mee mag en maak je keuze, echt fout kan het niet gaan.

  • Christina zegt op

   Wat is mis zijn de andere vliegtuig maatschappijen. Als we een stop willen in Hongkong is Cathay Pacific super. Afgelopen jaar met Air France gevlogen op Promo tickets niet aan te bevelen. We zijn niet lastig maar het diner op terugweg van Bangkok dat geef je nog niet aan een hond na een klein stukje proeven van de kip werd je al misselijk het zag er ook niet uit. Klacht ingediend en we kregen punten retour ook het personeel was niet vriendelijk. Een brok chagarijn kreeg zelfs geen water meer een uur voor de landing.
   Dus straks maar weer met een andere maatschappij.

 4. Bart zegt op

  Hoihooi,

  Ben twee keer met China Airlines geweest. Laaiend enthousiast hoor! Meerdere maaltijden inbegrepen, vriendelijk professioneel cabinepersoneel, en eigenlijk niets waar ik iets op aan te merken had.

 5. Jacquess zegt op

  Wij vliegen altijd met China Air of Eva Air omdat die altijd goedkoper zijn dan de KLM. De service is gewoon goed, niets op aan te merken. Voor die honderdvijftig euro extra kun je bij EVA een zogenaamde evergreen stoel nemen met de ruimte van een ouderwetse businessclass stoel maar de economy service.

  Goede reis !

  • Tom Teuben zegt op

   Dat van die lekker grote evergreenstoel klopt niet meer; dat was in de 747.
   In de 777 is er nog maar 2 cm (!) verschil met de economy-stoel.

 6. Melanie zegt op

  China airlines is top.
  Lekker belangrijk trouwens china werkt samen met klm als je er maar komt dat is toch uit eindelijk het belangrijkste!!!!

 7. Rob Duve zegt op

  Zelf probeer ik altijd met China Airlines te vliegen omdat
  het een hele goede maatschappij is.
  Het personeel is super vriendelijk en het eten is ook heel
  lekker en tevens is het voordeel dat ze om 14:30 uur vertrekken
  vanuit AMS zodat je ook lekker vroeg aankomt op BKK

  • edward zegt op

   ik neem altijd een jaarticket bij china airlines en kan altijd de datum verzetten en vergeet niet de extra bagage van 30 kg wat je mee mag nemen met china airlines en de vriendelijke bediening bij maaltijden

 8. Anja zegt op

  Halo Camille,

  Je kan met een gerust hart met China airlines gaan hoor, al 3 x mee geweest en hetzelfde als KLM alleen in Met Chinees pesoneel.
  Ze zijn ook bevriend met KLM.

  Groet Anja

 9. wim zegt op

  goedenmorgen

  Beter China Air als KLM ook al was het prijsverschil ondersom geweest

  wim

 10. Rob zegt op

  Beste Camille,

  Jarenlang een paar keer per jaar met China gevlogen.
  Sindskort ga ik alleen nog maar met KLM om persoonlijke redenen, zoals aankomst- vertrektijd wat mij nu beter uitkomt.

  Neem gerust de goedkopere. Er is niets mis met China (of Eva).

  Rob.

 11. david mertens zegt op

  Van alle maatschappijen waarmee ik ooit naar Thailand gevlogen ben en dat zijn er heel wat, was KLM de slechtste. Ik zou dan ook zeggen doen!

  • Jan zegt op

   Dan ben je nog niet met Aeroflot mee geweest. Ook een partner van KLM. Laatste keer met KLM geweest. Was prima.

 12. Rob zegt op

  Camille,

  Vlieg jaren met C.A. en ik vind de beenruimte beter, ruimer en daarom vlieg ik niet meer met K.L.M. Ben zelf 1.90 meter en 110 kg. Gr Rob

 13. Jan zegt op

  Eva Air, betere vluchttijden non-stop net zoals KLM en China Airlines,
  uitstekend personeel en bij de beste 10 maatschappijen ter wereld

 14. gonnie zegt op

  Hallo,
  Ben het met Alan eens, kijk ook is bij Eva.
  Meestal is KLM duurder, voor al je voorkeuren moet je extra betalen,de service bij Eva bevalt ons het beste
  Wij vinden de vliegtijden gunstiger,China Air vliegt altijd s,nachts terug je dag wordt dan wel erg lang.
  Met Eva kom je vroeg in de avond in Amsterdam terug,voor ons betekend dat rond 20.00 uur thuis.
  Even de post inkijken,nog even een uurtje knokken tegen de slaap,rond 23.00 uur naar bed en je zit weer snel in je ritme.

 15. Hans zegt op

  Ik vlieg al jaren met China Airlines of Eva Air, en soms KLM. Het grote voordeel van China Airlines voor mij zijn de vertrek en aankomsttijd: heenreis om 7 uur ’s ochtends in Bangkok, en terugreis 2 uur ’s nachts. Dat laatste heeft het voordeel dat ik geen last heb van de files in Bangkok. Bovendien ben ik bij vertrek om 2 uur ’s nachts zo moe dat ik spontaan in slaap val, en dan de volgende dag nauwelijks last heb van een jetlag. En ja, er is een klein verschil in service. Met KLM (vooral het eten) heb ik altijd zeer goede ervaringen, EVA Air ook, China Airlines is iets minder, maar heb daar bij aankomst verder weinig last van.

  • Henk zegt op

   Helemaal eens met Hans, vluchttijden bevallen uitstekend , maar idd , eten is wel veel maar matig.

 16. Theo zegt op

  Ik vlieg al meer dan 10 jaar met China airlines en alleen maar lof over deze maatschappij Altijd op tijd en een voordeel is ook nog dat je 02.00 terug vliegt naar Amsterdam dus je pakt de hele dag nog mee .KLM vliegt vroeg terug dus moet je heel vroeg al op vliegveld staan

 17. Mat zegt op

  Ben zowel met China air als KLM vaak gevlogen, beiden zijn goed qua verzorging en bediening.
  Daar zit niet veel verschil in.

 18. Leny zegt op

  Meerdere keren met China airlines gevlogen en steeds als prettig ervaren. Het voordeel van china airlines vindt ik dat je s,middags vertrekt , en als je kunt slapen in een vliegtuig je s,morgens om circa 7 uur ( thaise tijd ) in thailand aankomt . Veel succes met U keuze
  Vr gr Leny

 19. joop zegt op

  Hoi

  Voor mij is dat heel makkelijk China Airlines is veel en veel beter

 20. Reint zegt op

  Beste Camille, Ik heb 15 jaar in China gewoont en regelmatig gevlogen met China airlines en overige chinese luchtvaart maatschappijen en mijn ervaring is ronduit goed.

  • Kees zegt op

   Beste Reint , u heeft 15 jaar in China gewoond schrijft u. Maar dan even ter informatie voor u. China Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan , en vliegt pas sinds een aantal jaren weer naar China. Misschien bent u in de war met China Southern.

   • kjay zegt op

    Reint, denk eerder Air China dat Kees bedoeld! Dit is trouwens de nationale trots van China! Thuishaven Bejing (Peking). Moet toegeven Air China voor mij ook ronduit goed!

 21. Aad zegt op

  Camille,

  Ik vlieg met China air of Eva air Business class net wie de beste aanbieding heeft.
  Elite Klasse van Eva air is ook goed.

  Kijk voor de stoelen en ruimte bij seatguru.

  Aad

  • Herbie zegt op

   beste Aad,

   als jij geregeld business class met ze vliegt dan zou je moeten weten dat EVA een veel betere business class heeft dan China.
   EVA heeft eigen compartment seats die volledig als een bed ingesteld kunnen worden.
   China heeft dezelfde seats als KLM die in een halve ligstand kunnen om het zomaar te zeggen.
   China heeft wel dezelfde seats als Eva maar niet op route ams-bkk zie website.

   Eva is een prima maatschappij,heerlijke tijden,goede service
   China is een prima maatschappij ,tijden vind ik minder, goede service
   KLM waardeloze service

   mvg
   Herbie

   • Aad zegt op

    Beste Herbie,

    Sinds 2 jaar is de business class van Eva air beter, maar er is ook een prijs verschil van
    400 tot 700 honderd euro per persoon.

    Voor dat geld kan ik leuke dingen doen in Thailand.

    Mvg. Aad

 22. roja zegt op

  Goede maatschappij uit Taiwan met een veel betere service dan Eva- air !!!!!

 23. arnold zegt op

  Gaan voor de vierde keer naar Thailand en daarvan drie keer met Eva air gevlogen, wat uitstekend bevallen is.Eva air heeft in de economy class iets meer beenruimte.

 24. Diny maas zegt op

  Ik zou je China Air aanraden. Daar vliegen wij meestal mee en heb je wat meer beenruimte als bij de KLM. En de service is prima hoor, niks mis mee.

  • Richard zegt op

   Eva en China Air zijn super goed !

   Bij Eva mag 23 kilo meenemen ,bij China air 30 kilo !

 25. Gerard zegt op

  Ik vlieg al ca. 20 jaar met China . .ca. 3 x per jaar . .over service gen klachten . .vliegen in het hoogseizoen dagelijks . .dus bij calamiteiten kun je sneller wijzigen . .
  Belangrijkste voordeel is echter, dat men ’s nachts terug vliegt . rond 02.00u en je bent ’s ochtends rond 09.30 weer in NL (wanneer je kunt slapen weer fit en wel)
  Met KLM of EVA air , vlieg je overdag terug . .
  Dus opstaan . .ontbijten . .naar de airport . .13 uur in het vliegtuig (net de slaap uit) komt vroeg in d avond weer in NL aan . .voordat je dan weer ergens in NL moet zijn is het weer bed tijd . .
  Tel uit je winst . .(dus niet de prijs) maar bjjna een dag extra vakantie . .en de terugvlucht gaat snel, merk je slapend niet . .

 26. Frans zegt op

  Beste Camille,
  bij China Airlines, heb je kleine stoelen en weinig beenruimte het eten is slecht, KLM is een beetje ouwbollig, ik heb met beide maatschappijen gevlogen, wanneer je rechtstreeks wil vliegen ga dan met Eva Air, wanneer je een tussenstop wil maken vlieg dan met Ethiad, goede service en goede stoelen ook kun je in het toestel gebruik maken van je mobile telefoon en internet.
  Sucses en veel plezier, Frans.

 27. Bert zegt op

  Ben met zowel China, Eva en KLM naar Bangkok gevlogen.
  De voorkeur gaat wat mij betreft uit naar China.
  Reden: uitstekende service en vooral de vluchttijd terug.
  KLM was in alle gevallen iets minder qua service en inderdaad ook nog duurder.
  Fijne reis!

 28. wil zegt op

  Goede morgen, ook wij zijn diverse keren met China Airlines gevlogen en wij kunnen niet anders zeggen voortreffelijk. Maar nu wil ik toch even reageren op vliegen met Eva air, dat die zo goedkoop is. Zijn op dit moment voor familie in Nederland ook aan het zoeken voor een directe verbinding Ams. naar Bangkok en hebben ook bij Eva air gekeken. Ik weet niet of € 5.633.30 (en dit is geen grapje Cheap tickets en Vliegwinkel) nou zo goedkoop is voor een rechtstreekse vlucht. Of zijn dit type fouten?

  • Theo zegt op

   Kijk eens bij http://www.bmair.nl/tickets/vliegtickets.html

 29. Fons zegt op

  Wij zijn ook heel vaak in Thailand geweest met China KLM en ook met Maleisië Het is een en al een nat pot.Bij China is het eten bar slecht en wat drinken betreft dan iedere keer een ander soort om misselijk van te worden.Bij KLM is het eten heel goed en die daar over klagen hebben hebben misschien zelf nooit iets fatsoenlijk gehad.en bij Maleisië is het eten ook heel goed.Maar een ding zijn we het zeker de zit plaatsen zijn heel krap en het word de hoogste tijd dat daar wat aan gedaan word .Net als de kippen in een hokje werd er ook wat aan gedaan En dan dit nog KLM doet er sneller over dan de rest omdat de motoren van gas terbunnus zijn .scheelt ander half uur korter op de terug vlucht dan China.

  • Cornelis zegt op

   Maak je geen illusies over het iets doen aan zitplaatsen – ze zullen eerder nog krapper dan ruimer worden. De gemiddelde reiziger wil nu eenmaal voor een habbekrats naar de andere kant van de wereld, dus persen de maatschappijen er steeds meer stoelen in. Wat meer betalen voor meer ruimte is ook nu al mogelijk – zelf doe ik dat graag en reis daarom volgende maand comfortabel in de businessclass.

  • Herbie zegt op

   Klm vliegt een andere route dan Eva ,daar zit het tijdsverschil in

 30. ANDRE DESCHUYTEN zegt op

  Beste Camille, Ik heb zowel Economy (vroeger) en Business (laatste jaren) gevlogen naar Bangkok (Krung Thep). Voor mij is EVA AIR Business veel beter dan China Airlines of KLM, veel betere stoelen, meer beenruimte met m’n 2m04, beter eten. Laatste keer gevlogen met KLM – Boeing 777-300 ER en enorm tegengevallen, was nog de oude business-class, bediening was goed maar niet genoeg beenruimte. Heb telkenmale ook naar de Economy-class gaan kijken en mijn inziens, voor grotere mensen, is EVA Air het beste. Als je groot bent, gelieve hiermee rekening te houden. Goede reis toegewenst, ik vertrek terug naar Sakon Nakhon einde november – medio december, ik ga steeds de prijzen vergelijken en denk dat ik nu eens Qatar Airways ga boeken, als business-class klant kan je over een hotelkamer beschikken als de wachttijd tijdens de overstap te lang is, anders kan je naar de business lounge gaan. De prijs is helemaal anders dan EVA, China of KLM (merkelijk goedkoper en geen 150 euro maar soms 300 euro in Economy en tot 700 euro verschil in business maar je hebt wel een tussenstop)

 31. Rene Martin zegt op

  Camille zoals anderen ook naar voren brachten is misschien EVA ook een optie voor je. Als je de veiligheidsratings bekijkt dan ontlopen ze elkaar niet zo maar EVA scoort wel beter op service niveau. Veelal is het afhankelijk van het cabinepersoneel hoe je de vlucht ervaart en dat is voor mij in het algemeen beter bevallen bij EVA en CA alhoewel ik 1 x bij de KLM ook een zeer goede ervaring had. Als je midden in de nacht aankomt of vertrekt dan heb je misschien ook een hotel nodig wat extra kost. Het eten in de KLm is iets meer westers maar zelf houd ik meer van Aziatisch en gezien de kwaliteit van het eten zou als dat een belangrijk punt voor je is ik eerder voor EVA kiezen. KLM en CA vliegen elke dag en EVa volgens mij 5x per week. Misschien niet belangrijk maar kijk ook naar eventuele annulerings c.q. wijzigingsmogelijkheden want als Thailand je zo bevalt kan eventueel nog langer blijven.

 32. frank zegt op

  Ik zal China Airlines pakken ik heb er mee gevlogen en ik heb ook met klm gevlogen ik zal zeggen pak China Airlines

 33. Dick zegt op

  ik kies voor KLM want de service is veel beter dan menigeen wel denkt. De meesten kiezen voor China omdat die goedkoper is en dus voor hun automatisch een goede maatschappij is. China Airlines is wel een maatschappij die in de top tien staat van de meeste ongelukken. Been ruimte wordt vaak genoemd, maar wie merkt het verschil van 2-3 cm!!! Eten van China is heel slecht en de stoelen zijn oud en doorgezakt.

 34. john mak zegt op

  Beste ik zou ook eens informeren naar EVA air een uitstekende maatschappij en vliegt ook rechtstreeks van Amsterdam naar Bangkok, is een avondvlucht. Heeft ook regelmatig mooie aanbiedingen

 35. Inge van der Wijk zegt op

  Goedemorgen,
  Wij reisden in januari jl. met China Airlines naar Bangkok en vonden het heel goed (economy class).
  Wij proberen er altijd voor te zorgen dat één persoon aan het gangpad zit (kun je nog eens
  afwisselen). De service was prima. Volgens mijn partner was het eten prima (ik eet nooit tijdens
  een vlucht, althans geen vliegtuig voedsel). In de nacht kon je zelf zoveel drinken en nootjes
  halen als je wilde. Het personeel liet je verder met rust tijdens de nachtvlucht. Prettig!
  Het is een lange zit, maar daar bereid je je op voor, met welke maatschappij je ook vliegt.
  Ik zou zeggen : Vlieg China Airlines.

 36. Henk Luijters zegt op

  Hallo,
  In 2012 zijn wij voorde eerste keer naar Thailand gereisd. In 2014 weer naar Thailand. Wij hebben de eerste keer met grote tevredenheid de reis met China Airlines gemaakt. Totaal geen klachten. De11uur vliegen naar Bangkok ging prima. De service in de plain was excellent. Ook het inchecken bij China Airline ging zonder klachten. Onze reis as november gaat weer met China Airlines.
  Hg
  Mauke en Henk.

 37. Ton zegt op

  Heb met alle 3 gevlogen en zijn alle 3 goede airlines. Nadeel van China Airlines vind ik de aankomst- en vertrektijden. Je komt al vroeg ’s ochtends aan en je hotelkamer is vaak niet voor 15.00 uur beschikbaar. Vertrek is om plm. 03.00 ’s nachts terwijl je al dag daarvoor om 12.00 van je kamer moet. Maar anderen op deze site vinden dit schedule juist prima. Op dit moment wordt er veel gestunt met bestemming Bangkok en ik zou de aanbiedingen goed in de gaten houden.

 38. Pam zegt op

  Ga lekker met China Air. Voor € 150,– kun je in Thailand leuke dingen doen en het blijft even erg en even lang. Verstand op nul en blik op oneindig. Beide maatschappijen proberen zoveel mogelijk passagiers in elkaar te schuiven. Economy class is beslist geen luxe.

 39. online zegt op

  China Airlines .
  vriendelijk professioneel personeel, goede reis tijden gewoon perfect.

 40. Theo zegt op

  Vroeger vloog ik altijd klm maar nu steeds vaker china airlines ze zijn stukken goedkoper en het is ook prima
  Tevens kan ik altijd gratis wijzigen en dat is bij de klm vreselijk duur. Ik vlieg en vloog altijd wel businessclass
  Ik ben eenmaal economy gevlogen en dat was ook prima minder ruimte dat wel.

 41. Rachid zegt op

  Meerder keren met China Air gevlogen en als zeer prettig ervaren. Vliegtijden waren ook top!

 42. Anja zegt op

  Kijk een bij bmairreizen, zij hebben altijd scherpe prijzen.
  Voor een habbekrats kan je ook transfer en1 overnachting krijgen.
  Goede ervaringen mee.

  Groet Anja

 43. Jos zegt op

  Beste mensen,

  China Air en Eva Air zijn super , KLM is ook goed, maar service en vriendelijkheid in het vliegtuig is voor mij belangrijk.
  Dus daarom vlieg ik liever met China Air en Eva Air , want zeg nu eerlijk , wat zie jij liver ?
  Een mooie slanke stewardes van China- of Eva Air , of een Hollandse dame die je altijd aanstoot als ze voorbij draven ??

  Mvg,

  Jos.

 44. Patrick zegt op

  Zelf ook al goede ervaring met China air, dewelke trouwens geen Chinese dan wel een Taiwanese maatschappij is.
  Proper modern vliegtuig met alle voorzieningen, ook stopkontakten voor je laptop.
  Bovendien ben je dan al in vakantiestemming want het personeel is exotischer and frivoler dan de oude tantes bij KLM.

 45. lucette absillis zegt op

  wij kiezen voor China air daar er maar 2 stoelen naast elkaar zijn…dwz.geen derde persoon naast je en op z on lange vlucht vind ik dat een must als je met 2 vliegt.Het eten moet niet voor ons,wij eten ons buikje lekker vol in Schiphol en hoeven verder niks meer tot we in Bangkok zijn,koekjes hebben we bij indien we een hongertje hebben.Wel moet ik zeggen dat het verwarrend is dat jullie zeggen dat je 30 kg.mogen meenemen NIET dus,wij boeken bij E-bookers en die krijgen deze gunst niet,stond ik daar mooi te blinken vorig jaar,heb het kunnen oplossen met handbagage en ook spijtig dat je je stoelen op voorhand niet kan reserveren.Maar toch een goedkope,nette,vlucht die vanuit Belgie telkens boeken.

 46. Annie zegt op

  Wij vliegen al 12jaar China-air…geen klagen .Prima maatschappij.Hebben ook Eva air willen proberen maar daar wij altijd na 4weken doorvliegen naar aussie,kunnen we dat niet,Want Thaipe is het eind station van Eva

 47. Frank zegt op

  Nou, al genoeg advies gehad geloof ik, maar hier ook even die van mij. Ik vlieg meestal met China airlines, ivm de mooie vertrek en aankomsttijden. Ook geregeld met eva air, zoals ook aankomende februari. Helaas zijn de vertrek en aankomst minder gunstig, maar was toch aanzienlijk goedkoper toen ik boekte en heb gewoon rekening gehouden met lengte van vakantieduur. Beide maatschappijen aan te bevelen. Kwaliteit en service is uitstekend ook in de economy class waar ik in reis. Prettige vakantie.

 48. Ad van Miert zegt op

  Graag onrvang ik reacties!

 49. Johan zegt op

  Ga voor CA, gunstige tijden en 30 kg bagage, eten aan boord is gewoon goed en wil je op niet etenstijden iets eten dan kan dat ook, sandwich of zo een beker soep.

  Wij gaan 19 november weer met CA en hebben tickets voor 555 euro per persoon inclusief boekingskosten.

 50. Albert zegt op

  China Air is een prima airline bevalt mij beter dan KLM,service aan boord is prima bij KLM vond ik het wat rommelig profiteer van de 150 euro

 51. Durk oord zegt op

  Ik vlieg al jaren met china airlines ik kan jullie deze vliegmaatschappij van harte aanbevelen.Ik heb alleen maar goede ervaring met deze maatschappij.Nog nooit geen enkele vertraging gehad.groetjes durk

 52. Rudy zegt op

  Vorig jaar met Ethiad naar Bangkok gevlogen.
  Was ons zeer goed bevallen. Nu hebben we al geboekt voor juni 2016 en dachten qua prijs aan Qathy maar zeiden dat we met Ethiad

 53. peters zegt op

  Ik ben pas gevlogen met KLM en de service was prima,het personeel is soms wat ouder maar hier heb ik totaal geen problemen mee .
  Het voordeel is ook dat ze het snelste vliegen en je kon heel de reis eten en drinken.

 54. Roland Jacobs zegt op

  Van die 12 keer dat ik gevlogen ben met China-Air , moet ik zeggen dat het een goede Maatschapij is .
  Vriendelijke Cabine personeel en het eten valt ook wel mee , maar vooral het Aankomstijd lekker vroeg in de ochtend en de vertrektijd , dan heb je de hele dag om van je eerste vakantiedag te genieten , en het Vertrektijd om rond de 02.00 in de Nacht zeer goed is , je kan ook nog de hele dag genieten tot 21.00 in de avond van je laatste vakantie dag . Geef mij maar China-Air .

 55. servaas van schooten zegt op

  Zeer goede maatschappij China airlines,ik ben nu 4 xweggeweest met china airlines en kan alleen maar zeggen voortreffelijk.
  Je gaat de lucht in en na een half uur komt het eertse drinken,na weer een uurtje krijg je een goede warme maaltijd en zeer vriendelijke personeel,je krijgt voor de tweede maal drinken,dan ga je slapen en S”morgen krijg je weer een maltijd met drinken koffie thee of frisdrank,echt veel lof

 56. Thaimo zegt op

  Ik vind KLM het minst goed van de 3..
  China Airliines vertrekt in de middag en dat is prettig.
  Heb met Eva Air tot nu toe 2x naar Bangkok gevlogen, dit vond ik de beste van de 3 vwb stoelen, ruimte en eten alleen vind ik de tijden niet fijn, heb dan echt jetlagklachten die pas na 3 dagen rechttrekken komt omdat je hier laat in de avond na 21.30 pas vertrekt en je komt vervolgens ook weer laat op de dag in Bangkok aan. Maar ja..je kan niet alles hebben en dit laatste geldt niet voor iedereen natuurlijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website