Lezersvraag: Zijn er goede verhuisbedrijven in Thailand?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
25 maart 2014

Beste lezers,

Wij wonen nu in de buurt van Korat, en willen gaan verhuizen en wonen in de buurt van Chiangmai. Nou is het zo dat we onze meubelen mee willen nemen: grotere stukken zoals bed, matras, bankstel, diverse kasten van verschillende afmetingen; maar ook tafel, stoelen, TV’s, tuinmeubilair, zowel als kleiner spul: potten, pannen, ander keukengerei, vele dozen met ingepakte goederen van allerlei aard. Tenminste, als het lukt al deze huisraad over te huizen.

Dat is dan meteen de vraag: bestaan er in Thailand verhuisbedrijven? Zo ja, zijn deze bonafide, en brengen zij onze spullen onbeschadigd van de ene naar de andere plaats? Zijn er lezers met ervaringen met verhuisbedrijven? Heeft men enig idee van de kosten?

Graag serieuze reacties waar ik het nodige mee kan, en svp geen reacties over andere zaken die niet met het onderwerp ‘verhuizen’ te maken hebben.

Alvast dank!

Nok

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Zijn er goede verhuisbedrijven in Thailand?”

 1. albert rijk zegt op

  Hallo daar,

  Ik denk dat V-Pack & Move Chiangmai je kan helpen.
  Doe al 15 jaar zaken met hun voor Import/export en is betrouwbaar.

  Vraag naar Phensri tel. 081-8842017

  Succes

  MVG
  Albert

 2. Jan VC zegt op

  Hallo Nok, Kan je niet beter een vrachtwagen met chauffeur “huren”? Een aantal mensen om je te helpen en klaar is kees? Zo deden wij het toch vroeger ook? Indien je niemand zou vinden kan ik het aan mijn schoonbroer vragen. Hij doet nationaal vervoer vanuit Sawang Daen Din. Als je interesse hebt kan je mij mailen op vcj@skynet.be Mijn echtgenote kan de nodige informatie opvragen ivm prijs en andere praktische schikkingen. Misschien ben je hier wel mee geholpen.
  Vriendelijke groet,
  Jan

 3. Sven zegt op

  Hallo Nok,

  ik heb indertijd als ik van Belgie naar Thailand verhuisd ben heb hier in Thailand met de firma Santa Fe gewerkt uit BKK weet geen adres meer maar ze pakken alles in en uit en ze zijn bekwaam.

  Sven

 4. Nok zegt op

  Albert, Jan VC, Sven: dank voor jullie reactie. Duidelijk en inhoudelijk, waar behalve ik op de korte termijn, wellicht ook anderen ooit, wanneer het van toepassing is of wordt, wat aan hebben. Nogmaals dank.

  Als toch nog andere lezers tips hebben, dan graag hun ervaringen omdat we er allemaal wijzer van worden!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website