Beste lezers,

Ik vroeg mij af of jullie weten of er op een Full Moon Party avond boten varen tussen Koh Phangan en Koh Tao?

We verblijven op Koh Tao maar willen eigenlijk toch wel graag de Full Moon party meegemaakt hebben. Ik kan alleen nergens op het internet iets duidelijks vinden behalve dat de ferry om 15:00 gaat op 31-12 en dan op 01-01 om 08:30 weer terug gaat.

Hopelijk hebben jullie wat meer info?

Mvg,

Rose


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Varen er boten tussen Koh Tao en Koh Phangan voor de Full Moon Party?”

 1. siam zegt op

  Dat is de dagelijkse verbinding maar er is een grote kans dat er met oud en nieuw extra boten gaan op andere tijden lomprayah doet het soms en vertrekt dan om 17.00 vanaf koh tao.

  Gewoon tegen die tijd nog eens op internet kijken of anders op koh tao vragen bij een reisburo.

 2. eddy zegt op

  Dag Rose,

  je specifieert niet WANNEER je van Koh Tao naar Kog Phangan wil gaan … is het speciaal met eindejaars ?? Indien je naar de maandelijkse Full Moon party wil gewoon tijdens het jaar dan zijn er vele mogelijkheden en veerdiensten beschikbaar . Met eindejaars zal er natuurlijk een andere dienstregeling zijn die je ter plaatse zal moeten bekijken …. maar … is er dan wel “volle maan” , juist op oudejaars ???

  groeten,
  eddy

 3. david de rijke zegt op

  Bij Big Buddha op Samui heeft boten en speedboten die op en neer varen. Probeer ervoor te zorgen dat je overdag gaat met een lijn dienst boot en terug ook overdag terug. Zeker met oudjaar gaat het nog weleens mis in het donker met de speedboten. Drank, geen gps, geen licht, overvolle boten en enorme haast om zoveel mogelijk mensen heen en weer te krijgen is geen goede combinatie en het gaat nog wel eens mis.. Beetje zonde van je geld om halverwege ook nog es te verzuipen. mocht je toch met een speedboot gaan hou het dan overdag en slim is om met een paar man een “eigen” boot te nemen dan kan je iig eisen dattie normaal vaart.

  Als je op de volgende dingen kikt:
  – buckets met Thaise whiskey met Red Bull waar je iig heeel snel de weg van kwijt bent
  – 30.000 man die straal lazerus op 1 strand urineren kotsen dansen en vechten in felgekleurde neon Tshirts
  – veeels te veel betalen
  Dan zit je goed op de Full Moon op Pangan.

  Mocht je naar een echt leuk feest willen kom dan hier naar toe samen met 4000 man op een berg 4 dagen lang ….. https://www.facebook.com/experience.kohtao

  Ik weet waar ik zit en een fijne Oudejaarsavond iig

  • siam zegt op

   De vraag gaat over om van koh tao naar koh phangan te gaan en niet vanaf samui.

   Je geeft een wel heel erg simpel beeld van de FMP

 4. jirry zegt op

  ja er varen dagelijks boten, ik ber er net van terug, de tijden zijn
  vertrek 6:30 A.M aankomst 8:00 A.M
  9:30 A.M aankomst 11:00 A.M
  15:00 P.M aankomst 16:30 P.M

  informatie en reservering van koh phangan tel +66-077 238679
  van koh tao tel +66-077 456907

  info@seatrandiscovery.com
  http://www.seatrandiscovery.com

 5. Dionne zegt op

  Wij zijn ook net terug uit Thailand en waren niet van plan om naar de full moon party te gaan maar gezien we toch eerder naar de oostelijke eilanden zijn gegaan hebben we de full moon party bezocht. Vanuit Samui gingen er gewone boten en speedboten. Alles op het laatste moment nog kunnen regelen zolang je maar geld neerlegd is alles snel geregeld in Thailand. Er gaan vast ook extra boten van Koh Toa die kant op. Moet je even goed kijken waar je dan aankomt op het eiland.

  Ik weet niet of dat elke maand het geval is maar wij waren op backpacktour door Thailand. Niets geboekt en niets uitgestippeld.
  Alles ging voorspoedig behalve rondom de dagen van de full moon party. Iedereen ging vanaf Pangan door naar Koh Toa en alles zat daar ook overvol met frestende jongeren.. geen degelijke accomodaties beschikbaar. Ik zou dus zeker als je in Koh Toa verblijft na de full moon party daar rekening mee houden en je accomodatie reserveren.

  Wij zijn jongeren maar geen extreme feestbeesten. Leuk om de full moon meegemaakt te hebben maar ik kan ook wel bevestigen dat het mij in eerste instantie tegenviel. Bij de danspodia kun je amper lopen zo druk. De gemiddelde leeftijd lag erg laag. Met 28 voelde ik me erg oud. En idd alleen maar emmers verkrijbaar met drank en jongeren die in de zee pissen.. laveloos op de grond liggen. Weinig black light waardoor je op het strand je neon tatoos toch niet ziet. Etc.

  Kleinere feestjes op Koh Phi phi en Koh Toa zijn wat ons betreft veel leuker.

  Beetje off topic gezien je vraag over de bootverbinding, maar ik wilde toch even onze ervaring delen.

  Have fun!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website