Lezersvraag: Vacature voor Thai in een Belgische dancing

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , , ,
14 september 2017

Beste lezers,

Ik zou graag willen weten waar ik Thaise dames en ladyboys kan vinden die in België (Antwerp omstreken) willen werken in een gekende dancing bar voor holibi?

Is het gemakkelijk om een Thai national naar hier te krijgen ivm een job? Neen, geen seksuele activiteiten, puur entertainment en dansen/zingen (live als ze een schone stem hebben).

Mijn dank

Marcel

4 reacties op “Lezersvraag: Vacature voor Thai in een Belgische dancing”

 1. wibar zegt op

  Hoi,
  Je vraagt het voor België en die regels ken ik niet maar in Nederland is dat bijna onmogelijk. Uitgangspunt van het UWV is dat het een zodanige bijzonder Job moet zijn dat er geen Nederlanders met enige opleiding dit ook zouden kunnen. Het gaat om ongeschoold werk. En hun principe is dan; dat er een heleboel werkelozen (uitkeringstrekkers) zijn die ook allemaal ongeschoold zijn voor dit soort werk. Maar, vanwege die uitkering, met voorrang geplaatst dienen te worden voordat iemand uit een buiten Schengenstaat mag worden gehaald voor een dergelijke job. Ik heb dat helaas zelf ondervonden toen ik probeerde een werkvergunning te verkrijgen voor een Thaise reflex massage therapeute. Procederen tot en met de rechter leverde alsnog een afwijzing op.
  Ik kan me voorstellen dat aangezien België een Schengen staat is er vergelijkbare beperkingen in België gelden.

 2. John Chiang rai zegt op

  Waarom plaats je niet gewoon een advertentie in een Belgische ,Nederlandse of Duitse krant,er wonen genoeg Thais die reeds in deze landen wonen,en ook volgens de wetgeving gewoon werken mogen. Als je deze vrouwen direct uit Thailand laat komen,is dit gezien de wetgeving die in iedere Schengenstaat bestaat, haast onmogelijk. Je moet een goede reden hebben waarom deze Job uitgerekent door een Thaivrouw vervuld dient te worden,en niet van een Europese vrouw,en zelfs al zou er een mogelijkheid bestaan,krijg je te maken met visa regelingen,overname van vluchtkosten etc etc .

 3. Herman buts zegt op

  Ik kan John alleen maar bijtreden, er zijn genoeg Thaise in Belgie die werk willen en het voordeel is als je er een hebt zorgt zij wel voor de volgenden , zij hebben hun eigen netwerk en dat werkt Prima. Ik mag veronderstellen dat het entertainment inderdaad netjes, in dat geval wil ik je eventueel wel helpen, mijn vrouw is Thaise dus zij kan helpen, laat maar iets weten

 4. Levi zegt op

  Neem eens contact op met thaivlac. Die geven Nederlandse les aan Thais in België en hebben een dansgroep de Thai belles.
  Deze mensen kunnen je zeker informeren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website