Hallo bloggers,

Wij zijn twee jonge meiden die begin volgend jaar naar Thailand gaan. Om ons goed voor te bereiden lezen wij regelmatig jullie Thailandblog.

Beide houden we van uitgaan en we vroegen ons af of er ook leuke uitgaansgelegenheden voor vrouwen zijn in Bangkok. Of is alles toch meer gericht op mannen? En kunnen wij ook ergens lol gaan maken zonder direct lastig gevallen te worden?

Hebben jullie tips voor leuke vrouwvriendelijke uitgaansgelegenheden in Bangkok?

Groetjes,

Sanne en Marlijn


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersvraag: Zijn er ook leuke uitgaansgelegenheden voor vrouwen in Bangkok?”

 1. Farang tingtong zegt op

  Sanne en Marlijn

  Je hebt ontzettend veel uitgaansgelegenheden in Bangkok, en jullie lezen vaak Thailand blog dus dan heb je waarschijnlijk ook de artikelen gelezen met de suggesties of aanbevelingen hierin.
  Ik ben zelf al ver in de 50 dus ik kom niet meer in discotheken, alleen kan ik je wel verzekeren dat je van Thaise mensen (mannen) geen last zult hebben hier heeft men nog normen en waarden, op een enkeling daargelaten.
  Je zult eerder last hebben van de zuipende buitenlander (farang) hoewel dit ook wel meevalt denk ik het is hier echt anders dan in Holland.
  Maar jullie zijn goed bezig door dit blog te lezen ga zo door en een fijne vakantie.

  groet

 2. Frank zegt op

  Hallo

  Start je avond met een drankje bij “Charlie’s Bar” op Sukhumvit Rd, Soi 11.
  Je leert er altijd wel iemand kennen die je de hot spots van de dag aanwijst en waar je sowieso een leuke internationale babbel kunt hebben.
  Zondag gesloten en open van 17u tot 23.30u

 3. Jan.D zegt op

  Genoeg uitgaansleven voor u dames, maar blijf op u hoede, want de Thaise man, niet allemaal, kan slim en geraffineerd zijn. Laat je niets aanpraten en ga niets huren een scooter bv. Jou gehuurde scooter zit plotseling vol krassen en je trekt dan aan het kortste eind. BETALEN. De buitenlander zal eerder een oog voor u hebben. Denk om drank gebruik, in de zin laat niets in glas achter als je. Even naar het toilet! Liefst het glas leeg.Neem niet teveel geld mee als je gaat stappen en je weet voorkomen is beter dan genezen. Je kunt heel veel lol, plezier enz hebben. Prettige vakantie And take care.
  Jan D.

 4. Monique zegt op

  Dit is misschien wel een handige site voor jullie
  http://www.siam2nite.com/en/
  Veel plezier!

 5. LOUISE zegt op

  Hi Sanne en Marlijn,

  Naar mijn idee kan je als 2 meiden gewoon overal ingaan.
  Als jullie een leuk bekkie hebben, ja, dan heeft het manvolk last van hormonen en zullen jullie toch een aantal af moeten weren.
  Maar jullie hebben steun aan elkaar toch?
  Gewoon overal induiken.

  Meiden, geniet van je vakantie en probeer gewoon alles uit.
  Alleen, wat al vaker is gezegd op dit blog.
  Houd je drankje in je handen, zodat niemand er iets in kan doen.
  Ook dot komt vaak in nederland voor.

  Veel p[lezier in een heerlijk Thailand.

  groetjes,
  LOUISE

 6. Han van der Horst zegt op

  Hebben jullie de website van Time Out Bangkok al ontdekt?
  http://www.timeout.com/bangkok/features/497/20-great-things-to-do-in-bangkok

  I

 7. Gerard zegt op

  Beste “meiden”,
  indien het iets meer mag kosten: Spasso met top life music een grandcafe beneden Grand Hyatt Erawan van b.v. 23.00 tot 02.00 am aansluitend op wandelafstand Mixx beneden Interconti . .alleen disco. .iedere nacht druk tot 05.00 a.m.
  Donderdag – Zaterdag “Levels” Sukhumvit Soi 11, ( 3 D.J.”s, binnen en buiten op de 6e verdieping: voordien een Hapje en drankje bij Fräser, Soi 11 . .33e verdieping, en tegenover Levels even “indrinken” precies tegenover Levels bij Oscar . .

 8. Ruud zegt op

  Beste dames,
  Probeer als eerste Insomnia Bangkok vanaf 11.00 pm begint het daar te swingen en kun je heel veel lol hebben zonder lastige gevallen te worden.
  http://www.clubinsomniagroup.com/ of google maar eens naar de diverse blogs

  Het is maar een tip, maar zelfs ik vind het daar geweldig!

  Veel LOL !
  Ruud

 9. Roswita zegt op

  Ik ga vaak naar RCA waar veel clubs zitten. Nooit problemen daar gehad. En Asiatique is ook goed te doen voor vrouwen. Daar kun je het best komen d.m.v. de boot vanaf BTS station Saphan Taksin. Maar ook de barretjes rond Sukhumvit vind ik persoonlijk leuk. Vooral de kroegen waar livemuziek gespeeld wordt, zoals Hillary II in Sukhumvit soi 4. Veel plezier alvast.

 10. Pat zegt op

  Beste Sanne en Marlijn,

  Spijtig dat ik net terug ben, anders ging ik samen met jullie op zoek naar zo’n vrouwvriendelijke plaats!

  Ik weet het dus niet zeker, maar het kan echt niet anders of deze STAD heeft ook wat jullie zoeken.

  Anders moeten jullie naar de wereldberoemde Khao San Road gaan en daar kijken en luisteren waar de westerse jeugd uitgaat.

  Dan nog dit : we spreken hier over Thailand, niet over een westerse multicriminele stad, dus vergeet het dat jullie (zelfs nog maar een beetje) lastiggevallen ”’zouden kunnen”’ worden.
  Thaise mannen hebben geen interesse in jullie (en dat is geen verlies), dus als je dan al eens opdringerige mannen/jongens zou tegenkomen dan is de kans groot dat het jullie buurjongens zijn uit Nederland….

  Veel lol.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website