Tweede PCR-test in Chiang Khan (regio Loei)?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
15 januari 2022

Beste lezers,

Ik reis binnenkort af naar Thailand onder de Test & Go regeling. Nu moet je na 5-7 dagen een tweede test doen en ik zal dan in Chiang Khan (regio Loei, noord Thailand) zijn. Weet iemand waar ik deze test kan doen in deze regio?

Dank alvast.

Groet,

Jan.

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Tweede PCR-test in Chiang Khan (regio Loei)?”

 1. Geert T zegt op

  Op de luchthaven bij de eerste controle van al je papieren staat een groot bord met een qr code. Die code moet je fotograferen of ergens opslaan want die bezorgt je de lijst van de staatshospitaals die de tweede pcr test afnemen. Die lijst wordt steeds aangepast aan vehoeften en nieuwe regels.

 2. Koos zegt op

  Ik ben vrijdag 14 januari terug gekeerd na 28 dagen Thailand met het test&go. 1e overnachting in Amari Don Muang met transport vanaf Suvarnabhumi + pcrtest. Goed geregeld en na 8 uur kwam de uitslag per mail en lag uitgeprint bij de balie. De morchana app werd er voor mij opgezet. Ik heb me er verder niet in verdiept, maar lees in verschillende reacties dat je na 5 dagen weer een test moest doen. Ik ben vanuit Bangkok doorgevlogen naar Chiang Mai van daaruit met de auto naar Nan en terug naar Chiang Mai.
  Vanuit Chiang Mai naar Krabi gevlogen en van Krabi naar Phuket met de auto en van Phuket naar Bangkok.
  Op enkele plaats moest ik de Thailand pass laten scannen bij inchecken, maar over het algemeen had ik hem niet nodig. Waarschijnlijk heb ik gewoon geluk gehad.

 3. john koh chang zegt op

  In elk geval doen alle staatshospitals dit.
  ik heb zelf een lijst gebruikt , drie dagen geleden, die in thailandblog stond. Het is wel een lijst gedateerd 23 december hier maar zie geen kans die hier op thailandblog te krijgen.misschien kun je zelf even paar dagen thailandblog nalopen . Of als je mij je mailadres stuurt stuur ik de lijst door. jmjblom@yahoo.com

 4. Marianne zegt op

  Het hotel verzorgt dat voor je. Je moet namelijk in een speciaal staats ziekenhuis zijn. Mag niet in een particulier ziekenhuis

 5. Bjorn Brokken zegt op

  PCR-test kan in Muang Loei Ram hospital.

 6. Eddy zegt op

  Dit is de lijst van goedgekeurde pcr teststations:

  https://service.dmsc.moph.go.th/labscovid19/indexen.php.

  Dan zoeken op “Chiang Khan” en vind je het “Chiang Khan Hospital”.

  • john koh chang zegt op

   Toch nog even zeuren. Deze lijst is een opsomming van alle plaatsen waar je pcr test kunt laten afnemen.
   Maar ik had een lijst , pakweg 83 adressen lang, waarboven staat:

   Please bring this port health letter to designated lab centers for RT-PCR at day
   5-7 after entry to Thailand with FREE of charge

   Deze lijst geeft aan welke van de teststations deelnemen aan het programma: test 5-7 dagen na entry en waar je dus niet hoeft te betalen. Die lijst is dus wat korten . Niet zo gek want de vrergoeding die de overheid geeft is nogal wat minder dan wat aan “voorbijgangers”wordt gerekend.

 7. Leo_C zegt op

  In Pattaya is dit een ramp, ben op 1 januari 2022 aangekomen, bij aankomst op airport Bangkok, opgevangen door hotel, vervoerd met 2 andere hotelgasten, naar 1e SHA+ overnachting in Pattaya, meteen bij aankomst kregen we alledrie een PCR-Test, ik vroeg toen aan deze “behandelaar” of het mogelijk was om bij dit hotel ook een 2e PCR-Test te laten doen, en welke documenten ik moest overleggen bij terugkomst om die 2e test te laten doen, ze zei me toen, dat ik mijn paspoort nodig had, en het roze formulier dat ik had ontvangen op de airport, ze zei me dat het zeker mogelijk was.
  Ben toen op de 5e dag (5-1-2022) teruggegaan naar hetzelfde hotel, om die 2e PCR Test te laten doen, maar er werd ne verteld, dat het ineens niet mogelijk was. Het enige wat ze kon uitbrengen was “can not”, en daar kon ik het mee doen, ze zei me toen dat ik naar Bangkok Hospital Pattaya kon gaan, maar ook hier doen ze helemaal niks voor je als je daar al niet eerder geregistreerd bent en daar ook al een afspraak hebt. Ze zeiden toen tegen mij, dat ik naar het Bang Lamung Hospital kon gaan, “free of charge” om daar een PCR-Test te ondergaan. Dus toen maar weer door naar het Bang Lamung Hospital, hier vond ik niemand bij aankomst, om informatie aan te vragen, div. mensen van verpleging/security aangesproken, om te vragen waar ik een PCR-Test kon laten doen, maar niemand wist het of ze wilden het niet vertellen, uiteindelijk toch gevonden, waar ik naar toe moest lopen, het was aan 1 van de 2 gebouwen helemaal aan de achterzijde, een zaaltje ontdekte, waar buiten het zaaltje een ziekelijke persoon op een brancard lag, afgeschermd door een doorzichtig scherm, mogelijk iemand die daar lag, om later die dag ook daar getest te worden, en binnen in het zaaltje zaten 50-100 mensen, die daar ook zaten te wachten op hun test, heb daar iemand van de verpleging gevraagd hoe ik getest kan worden, en kreeg als antwoord, morgen tussen 08.00u en 10.00u buiten op een stoeltje plaatsnemen, dan kun je daar een afspraak maken, ik ben daar toen weggegaan, en niet meer teruggeweest.
  Als je nog geen Corona hebt, kun je het daar heel gemakkelijk krijgen, groeten uit Thailand, Leo_C


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website