Beste lezers,

Ik heb een e-mail link waarmee ik tot voor kort op de site van de Thaise immigratie kom waar alle TM formulieren te downloaden zijn. Daar maakte ik gebruik van voor de jaarextensie of de 90 dagen melding enz. Printte ik thuis uit en vulde ze thuis vast in.
Maar kennelijk heeft immigratie zijn site veranderd en ik kan ze nergens meer vinden.

Heeft iemand enig idee waar ze nu te vinden zijn? Op die nieuwe site kan ik ze niet ontdekken. Misschien mede omdat die site volgens mij ook nog niet 100% goed werkt.

Vast bedankt.

Groet,

Johan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

13 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik de TM formulieren vinden op de website van immigaratie?”

 1. Wim zegt op

  Probeer deze site eens: http://www.donslifeinthailand.com
  Of
  http://www.thai888.com (tm7 of tm8)
  Succes.

 2. RonnyLatPhrao zegt op

  Op die van Bangkok Immigration 1
  http://bangkok.immigration.go.th/en/base.php?page=download

  Of de nieuwe website van immigratie maar moet je wat Thais voor kunnen
  https://www.immigration.go.th/download/

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Op de nieuwe website is
   – TM 7 = Nr 14
   – TM47 = Nr 29
   – TM 30 = Nr 28

 3. joskeshake zegt op

  Heel juist , de nieuwe site trekt op geen bal, alles in het thais en heel moeilijk om forms te vinden, best eens naar immi gaan en voornaamste forms meenemen en inscannen.

  • Leo Th. zegt op

   Niet alleen moeilijk voor ‘farangs’. Als ik zie hoeveel moeite een gewone Thai heeft met het invullen van het simpelste formulier en de tijd die hij/zij eraan besteedt, begrijp ik wel dat het bij de Amphur (gemeentehuis) altijd een drukte van jewelste is.

 4. Auke Koopmans zegt op

  http://bangkok.immigration.go.th/en/base.php?page=download

  of

  http://donslifeinthailand.com/Immigration_Forms.html

 5. Jos van de Sandt zegt op

  Beste Johan,

  Onderstaande site zal je helpen je probleem op te lossen!
  Succes!!
  Met vriendelijke groet,

  Jos

  http://donslifeinthailand.com/Immigration_Forms.html

 6. Renévan zegt op

  Op Samui heb je niet veel aan de formulieren die je kan downloaden. Voor het TM 7 formulier hebben ze een eigen versie, die kan je dus niet downloaden. Voor een Certificate of recidence je paspoort met je adres op een stukje papier en een pasfoto afgeven, geen formulier invullen. Voor de 90 dagen melding alleen je padpoort afgeven, geen formulier invullen. Voor een extention of stay even naar het kantoortje waar ze ook copieen en pasfoto’s maken. Je paspoort, blauwe boekje en telefoonnummer afgeven en hier wordt voor een kleine vergoeding de TM30 melding voor je gedaan, geen formulier invullen.

 7. Han zegt op

  Allemaal bedankt voor de tips. Heb ze weer gevonden.

 8. Niek zegt op

  Waarom je druk maken over TM 30 formulier. In Chiangmai moet je toch naar de immigratie, waar ze het formulier met jou invullen en het strookje in je paspoort nieten.
  En dat doen ze op basis van de registratie van je aankomst door de huiseigenaar of condomanager.
  In mijn geval stuurt de condomanager een e-mail naar de Immigration en geeft me ook nog een getypte ‘Notification of Stay’.

 9. Han zegt op

  Ik woon in Korat en moet alle formulieren zelf regelen en invullen. Kan ik uiteraard ook bij de immiteert gaan halen maar ik vul dat liever op mijn gemak thuis in en lever dat met de benodigde kopien in. Dan bebnje vaak ook wat eerder aannd beurt.
  Voor de 90 dagen melding moet je hier ook een formulier inleveren en voor recidence certificate ook. Als je die niet hebt moet je dat ter plekke invullen en kom je achter in de rij.

 10. theoS zegt op

  Wat forms? Nog nooit zoiets ingevuld of afgegeven. Voor 90 dgn melding geef ik mijn paspoort aan de Immigration Officer en voor ik zit krijg ik het al weer terug met een nieuwe meldings slip. Nog geen minuut.

  • Han zegt op

   Woon je waarschijnlijk niet in Korat want daar moet je bij je 90 dagen melding , behalve je paspoort, ook een tm 47 inleveren.
   Dat sommige immigatiekantoren in andere provincies dat anders doen zal gerust wel.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website