Beste lezers,

Wij gaan voor 3 maanden naar Ban Phe, maar willen ook graag een nieuwe ervaring opdoen. Wij zijn ook op Koh Chang geweest en de kleine eilanden daarbij. Ko Si Chang hebben wij ook bezocht, redelijk onbekend maar heel leuk voor een paar dagen.

Kan iemand ons een tip geven voor een onbekend eilandje in de Golf van Thailand? Een andere aanrader, of zelfs elders in Thailand met uitzondering van de Andeman kant en Chang Mai? Deze kant hebben we gezien.

Tips zijn welkom!

Met vriendelijke groet,

Willem

4 reacties op “Lezersvraag: Tips gezocht voor een onbekend eilandje in de Golf van Thailand”

 1. loe zegt op

  Koh Tan en Koh Madsum

 2. evie zegt op

  Jullie zijn dus al in Koh Chang geweest? daar kan uiteraard rechts vanaf de boot het toeristische gedeelte bezoeken, maar Tip: ook kan je a/d linkerkant een echt heel mooi gebied ontdekken echt de moeite waard.
  ( ben je wel effe zoet mee) Rechts kan je bijna a/h eind met de boot oa. naar koh kood en een 3 tal andere eilandjes ook mooi voor b.v.een klein weekie ofzo.

  Ps. Wij zijn jan.’15 er n.l. 7 weken geweest en kennen inmiddels redelijk het eiland Koh Chang.

 3. Khunhans zegt op

  Als je in Ban Phe bent .. dan ga je toch ook even naar Koh Samet ?

 4. Hans zegt op

  Hoi hoi… je zou Koh Thalu kunnen proberen… een stukje boven Chumphon in de Golf van Thailand… Maar als ik vragen mag… welke redelijk onbekende eilandjes rondom Chiang Mai hebben jullie al gezien..?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website