Thailand vraag: zijn de Trang eilanden bereikbaar in mei?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
27 december 2022

Beste lezers,

Ik ben voornemens om medio mei 2023 voor 3 weken richting Thailand te gaan. De planning was Phuket/Trang islands + Koh Tao. Echter begreep ik dat de Trang Islands niet te bereiken zijn in mei. Wat is jullie ervaring?

Tevens vraag ik mij af of alles weer bij het oude is na de Corona ellende (of nog steeds veel horeca dicht & weinig te beleven)?

Graag verneem ik jullie reactie(s) hier.

Groet,

Ronald

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

3 reacties op “Thailand vraag: zijn de Trang eilanden bereikbaar in mei?”

 1. Thailand komt dit jaar uit op het bezoek van ruim 10 miljoen toeristen en voor volgend jaar worden er 20 miljoen verwacht. Denk jij dan dat veel horeca dicht zit of er weinig te beleven valt?

 2. Johan 2 zegt op

  Ik zit nu in Patong, Phuket en het is weer razend druk. Vele goedkopere hotelkamers zijn uitverkocht tot en met 2 januari. Ik reis alweer sinds 11 november in Thailand. Voor de kerst was er nog redelijk was leegstand, hetgeen de prijs van een kamer kan drukken.

 3. khun moo zegt op

  ik zou niet inzien waarom de eilanden niet bereikbaar zouden zijn.
  Mischien kan het onstuimige weer roet in het eten gooien voor enkele dagen.
  Een eiland heeft wel een nadeel en dat is dat je met slecht weer en hoge golven er moeiljk naar toe kunt of waneer je op het eiland bent er niet vanaf kunt.

  Wat bezoekers aantallen en de daarmee verbonden activiteiten / horeca betreft zal het toch weer van covid gaan afhangen vrees ik.
  De cijfers in China en de reeds geopperde covid beperkingen voor chinese bezoekers kan het toerisme en dus de uitgaans mogelijkheden in Thailand behoorlijk raken.
  Vooral ook omdat het andere toeristen zou kunnen afschrikken om een verre reis te maken

  Of de 20 miljoen toeristen in 2023 gehaald gaan worden is een verwachtings patroon gebaseerd op cijfers waarbij er geen nieuwe grote covid uitbraak zou plaatsvinden en alles zo als van ouds is.
  Er is helaas geen glazen bol.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website