Thailand vraag: Slechte ervaring met Cathay Pacific?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
16 maart 2023

Beste lezers,

Heeft er iemand ervaring met Cathay Pacific? Bij mij hebben ze mijn terugvlucht vier keer veranderd, waardoor ik extra kosten heb moeten maken voor een hotel, taxi, treinkaartje en een extra vlucht met Thai Airways naar Hongkong, die ik uiteindelijk niet heb gebruikt. Ook heb ik een stoel gereserveerd in het vliegtuig voor 49,60 euro, maar deze heb ik niet gekregen.

Ik heb hierover geklaagd bij het inchecken in Bangkok en heb hierover meerdere malen telefonisch, per chat en per e-mail contact opgenomen met de klantenservice. De service van Cathay Pacific was echt heel slecht en heeft me ongeveer 300 euro gekost.

Ik vraag me af of er meer mensen zijn die deze ervaring hebben met Cathay Pacific? Voor mij in ieder geval nooit meer.

Groet,

Van Dijk

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Thailand vraag: Slechte ervaring met Cathay Pacific?”

 1. Rick zegt op

  Ooit 1x geboekt met Cathay maar door corona net ermee gevlogen het heeft even geduurd maar heb uiteindelijk mijn geld van de broker terug gekregen.
  Wel ooit soortgelijke ervaring gehad met China airlines, en later hoorde ik dat dit soort praktijken in China iedere dag voorkomen en normaal is.
  Nu komt Cathay uit Hong Kong maar dat is inmiddels ook gewoon China, ik heb toen uiteindelijk trouwens wel het ticket van de gewijzigde luchthaven naar de originele luchthaven van ze gratis gekregen.

  • Rick zegt op

   China Airlines moet Air China zijn trouwens uit China ook ooit met China airlines gevlogen maar die zijn uit Taiwan.

 2. Johan hamminga zegt op

  Heb er afgelopen december mee gevlogen .. had heenweg 30 min vertraging..waardoor ik me vlucht naar Bangkok zal missen..kreeg nieuwe tijd 5 uur later dan normaal ..maar uiteindelijk werd het maar een uur later dan normaal..service aan boord was niks mis mee .kon drinken en snacks gewoon vragen of pakken.. en mijn stoel die ik had gereserveerd aan het raam kreeg ik ook gewoon ..maar ga nu toch maar weer met klm rechtstreeks in april

 3. carpediem zegt op

  Afgelopen februari ams bkk in business classe 2,300 euro mee gevlogen. alles prima in orde. 2 nachtvluchten en eenmaal overstap van 4 uur. Voor mij was het ideale vlucht


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website