Beste lezers,

We gaan in november rondreizen in Thailand maar nu is mij niet duidelijk als ik van Phuket naar Pattaya vlieg en van Pattaya naar Chiang Mai of ik dan voor de tijd moet testen als ik in het bezit ben van Phuket sandbox formulier? Ik kan hier ook niets over vinden een website of zo , het meeste wat ik vind is allemaal Thai. Is hier iemand met info hierover?

Mijn dank is groot.

Groet,

Fokke

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Thailand vraag: Rondreizen na Sandbox moet ik mij dan weer laten testen?”

 1. Louis zegt op

  Ik ben tien dagen geleden van Phuket naar Bangkok Don Muang gevlogen met Nok Air en vandaar een paar uur later naar Roi Et gevlogen met Air Asia. Geen test hoeven doen. Wel uiteraard de PSB certificaat laten zien (die je van het hotel krijgt als je uitcheckt) en het gele vaccinatieboekje. Daarmee was alles in orde.

  gr. Louis

 2. Lisa zegt op

  Beste Fokke,
  De regels over domestic reizen in Thailand wijzigen vaak en snel en zijn per regio verschillend. Zelfs kan de lokale puuyaibaan zijn / haar eigen regels toepassen. Op het moment is het noodzakelijk om een test en/of volledige vaccinatie aan te tonen om Phuket binnen te komen. Maar niet om Phuket te verlaten. Je sandbox-bewijs heeft alleen waarde op het moment dat je rechtstreekst van Phuket af ergens naartoe reist. Daarna is het verouderd.
  Reizen tussen de provincies lijkt op het moment toegestaan. Mensen uit zgn. Donkerrode gebieden zoals Bangkok zie ik ook gewoon hier in het noorden aankomen, zonder vaccinatie, zonder test, zonder thuis quarantaine.
  Als je gaat vliegen, informeer dan bij de vliegmaatschappij welke regels zij op dat moment hanteren.

 3. Laksi zegt op

  Beste Fokke,

  Na mijn quarantaine, kreeg ik een zeer mooie witte map, met daarin een verklaring dat ik de quarantaine met succes had volbracht en gelijk een officieel papier van de regering dat ik volledig was gevaccineerd in het Thai’s

 4. john zegt op

  Op dit moment en zeker na 1 november zijn er geen verdere papieren nodig na verblijf in Phuket. Overigens vliegt u niet naar Pattaya maar U-Tapao nabij Pattaya en Rayong en Sattahip.
  Heeft u al vervoer en woonruimte in Jomtien geboekt. [email protected] heeft nog een studio beschikbaar aan de kust en kan u eventueel bij huur ook afhalen van het vliegveld.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website