Thailand vraag: Resort gezocht op Koh Samet

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
19 januari 2023

Beste lezers,

Ik kom al vele jaren in Thailand, deze keer willen we Koh Samet bezoeken. Ik zie door de vele resorts het bos niet meer. Wie is er hier geweest en kan mij een tip geven voor een leuk resort het liefst Hat Sai Kaew. Prijs zo rond 50-60 euro per nacht.

Heb Booking en Expedia al afgestruind maar vind het lastig een keus te maken, vandaar deze vraag.

Groet,

Mike

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

3 reacties op “Thailand vraag: Resort gezocht op Koh Samet”

 1. UbonRome zegt op

  Samed Villa Resort, soms hebben ze leuke aan biedingen als je ver te voren boekt buiten t seizoen, direct aan t ao phai strand en op maar 500 meter van Sai Kaew. Zelf enkele malen geweest er goed.
  Anders ook eens maar dan ben je wel wat zuidelijker Ao Cho grand vieuw hide away … veel plezier!

 2. Founding_Father zegt op

  Beste Mike,

  Zelf heb ik een aantal jaren op Koh Samet gewoond en in vergelijking met andere eilanden, zijn de resorts redelijk aan de dure kant.

  Of je voor 50-60 euro per nacht een resort gaat vinden in de wijk Hat Sai Kaew, dat weet ik niet. Maar Agoda en Booking zijn hiervoor wel de beste websites.

  Het eiland is vrij klein en met een scooter ben je vrij snel op de gewenste plek. Misschien een idee om een resort te zoeken wat iets verder van Hat Sai Kaew af ligt?

 3. Jay zegt op

  Saikaew Beach Resort is voor ons de topper. De leuke kleine bungalowtjes direct aan het prive baai-tje zijn helemaal top. Goed restaurant voor ontbijt lunch diner en heel vriendelijk personeel. Allemaal de paar tientjes meer per nacht meer dan waard!
  Ook het het strand aan de andere kant dat grenst aan Sai Kaew Beach is schoon met stoelen handdoeken douche enz
  Soms spltisen we ons verblijf op. Een paar nachten in een guesthous zodat we het eiland verkennen en evt way excursies doen, en ook 2 of 3 nachten wat luxer, waar we dan muv een wandelingetje genieten van het resort en de faciliteiten.
  Have fun !!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website