Thailand vraag: In contact willen komen met een Thaise vrouw?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
23 april 2023

Beste lezers,

Ik zou graag in contact willen komen (voor een relatie) met en vrouw uit Thailand. Ik heb zelf niet veel vertrouwen in die datingapps zoals Thaicupid omdat daar zoveel nepprofielen op staan.

Is er ook een community in Nederland om met Thaise vrouwen in contact te komen? Of stel je gaat naar Thailand, zijn daar bemiddelingsbureaus? Ik ben niet op zoek naar een flirt, maar naar een serieuze relatie. Ik hoor het graag.

Groet,

Bart

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

4 reacties op “Thailand vraag: In contact willen komen met een Thaise vrouw?”

 1. Ton zegt op

  Beste Bart,

  Maak het niet ingewikkelder dat het is, bezoek Thailand een week of 3-4.
  In deze tijd zul je veel Thaise vrouwen ontmoeten, de ervaring is dat veel vrouwen Engels praten.
  Maak een praatje met een vrouw die je leuk vind, in de supermarkt, tijdens een ontspannende massage, in een bar, in een shopping mall etc, en ga met ze uit eten/drinken om elkaar beter te leren kennen.
  In Thailand maken ze meer gebruik van de Line app i.p.v. Whatsapp zoals in Nederland, is vergelijkbaar dus zorg dat deze app op je telefoon staat en je kunt contact blijven houden met elkaar.
  Op deze manier heb ik dit ook gedaan in 2018 en wonen nu al 1,5 jaar samen in Nederland.
  Haar naar Nederland halen is een ander verhaal, dat gaat zo maar niet, hier hangt een heel traject aan vast, maar daar kun je hier op de website genoeg informatie over vinden.
  Succes, fijne vakantie alvast en geniet van het prachtige Thailand.

  Groeten, Ton.

 2. Ferdinand PI zegt op

  Het zal zoals altijd wel voor iedereen anders zijn.
  Ik heb in ieder geval wel een positieve ervaring met de ThaiCupid dating website.
  In 2017 heb ik een profiel aangemaakt met daarin de informatie over mij, hobbies, foto e.d.
  Verder heb ik even afgewacht om op iemand te reageren, maar dat bleek niet nodig want binnen een week had ik tientallen reacties ontvangen.
  Wat doe je dan… Wel je bekijkt de foto’s, de profielen en ik koos drie dames uit om in eerste instantie mee te chatten. Na een paar weken kreeg ik bij 1 van de drie het gevoel dat het erg serieus was en ben met die ene persoon dagelijks blijven chatten. Op een gegeven moment werd het contact via Skype gelegd en na drie maanden spraken we af dat ik een maand naar Thailand zou komen om kennis te maken.
  We hebben toen een aantal dagen in Bangkok rondgekeken en van daar uit twee weken naar Kanchanaburi en omgeving. Toen de maand voorbij was wisten we van elkaar dat het goed was en dat we met elkaar verder wilden. Het jaar daarna heb ik een NoN-Imm-O visum genomen en sindsdien verleng ik dat iedere keer met een jaar. In de coronaperiode kon ik op dat visum toch binnen komen in Thailand, mits de bekende carantaine periode in een hotel werd doorgebracht. In 2021 heb ik de stap gezet om Nederland achter me te laten en nu hebben we een nieuw huis gebouwd in haar woonplaats waar we een klein paradijs aan het opbouwen zijn. Hopelijk hebben we daar nog jaren plezier van.
  Succes is nooit gegarandeerd, maar als je samen de schouders er onder zet en het serieus aanpakt rolt er vaak wel een succes uit.

  succes met de zoektocht.

 3. Andy zegt op

  Ik weet niet hoe oud je bent en wat je zoekt ik heb een leuke vriendin met kennis van Engels en Christelijk als je interesse hebt laat dan je mail, mijn mail: [email protected]

 4. Martin zegt op

  Je boft, kant en klaar aanbod. Je zoektocht kun je beëindigen. Mail: [email protected].
  43 jaar jong, sportief, slank lichaam.
  Succes.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website